Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Kara volki euro 2016 baslıgında arnavudlu bi kız vardı ya esmer bomba onun resmini aadsana

Anwar El Ghazi 1 aylik sure icin PAF takim ile antrenmanlara cikacak.

Ajax t. direktoru ile ters dusuyor.

osingaaaaaaa osingggggaaaaaaaaaaa ossii ossi

@Vasfi bizim paf takıma mı çıkmış o şahıs ?

Is yapar mi bizde :D

Ulan bedava Maxi Periera'yi alamdi bunu mu alacaz diyorum sonra kendi kendime

Su bonservissiz oyuncular en kotu degerlendiren kulup olabiliriz.
Yasi genc yani Bruma da oldugu gibi uzerinde titiz le durup sabir gostermeliyiz. En azindan sag kanat oyuncusu, Yasin gibi sol tarafta daha iyi oynuyorum demez :D

Yasi genc yani Bruma da oldugu gibi uzerinde titiz le durup sabir gostermeliyiz. En azindan sag kanat oyuncusu, Yasin gibi sol tarafta daha iyi oynuyorum demez :D

Yok ki alabilecek yonetim. Olsa alinsin derim. Hem Riekerink ve Sneijder etkisi yuksek olabilir...

Yasin malindan her turlu iyidir. Iyice gozumden dustu ama Poldi'nin kesinlikle orada oynamamasi gerekiyor. Sinan desen eh iste. Su kadro ile sampi olursak Riekerink'in sirf billurlarinin heykeli yapilmali

Yok ki alabilecek yonetim. Olsa alinsin derim. Hem Riekerink ve Sneijder etkisi yuksek olabilir...

Yasin malindan her turlu iyidir. Iyice gozumden dustu ama Poldi'nin kesinlikle orada oynamamasi gerekiyor. Sinan desen eh iste. Su kadro ile sampi olursak Riekerink'in sirf billurlarinin heykeli yapilmali
Insallah sampiyon oluruz. Ama yol daha uzun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt