Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uydurma Hakan bey hic bir zaman takimin mevcut hali icin oyle birsey uydurmadim

Sent from my iPhone using Tapatalk
s
Yuh lan

2 mac puan kayibi oldu diye ortaligi yikmanin anlami yok, 3 hafta sonra tablo yine degisir derken yav hehe polyanna diyen sen degilmiydin? Cikaririm bak mesajini simdi, zaten alinti yapmistin.

Aydın dan sonra Volkan gibi değerli bir renkdaşımızıda kuru iftiralar ile foruma küstürmek istiyorsunuz ya yazıklar olsun size.
bu adamlar tükendiklerinde birgün eyvah biz ne yaptık diyeceksiniz ama giden gitmiş olacak.
size Ümit Çatarlar müstehak ( ışıklar içinde uyusun tek bjklı dostum)

Aydın Aslan'ın ansız gidişi içimizde bir yaradır. Bu yarayı tekrar kanatmak ayıp olsa gerek.

s
Yuh lan

2 mac puan kayibi oldu diye ortaligi yikmanin anlami yok, 3 hafta sonra tablo yine degisir derken yav hehe polyanna diyen sen degilmiydin? Cikaririm bak mesajini simdi, zaten alinti yapmistin.

Cikar lan cikar

Ben mevcut kadro ile bir bok olmaz dedim. Baslarda Rike'yi begeniyordum ama zaman yanlis oldugumu gosterdi ve bunu itiraf ettim amahic bir zaman son zamanlarda bu kadro ve td ile sampi olabiliriz demedim

Trollere ölüm, ölü trollere de kibrit suyu. Aydın Aslan

Aydın v1.0 iken on numara çocuktu v2.0 da bozdu.

Chedjou'yu oven adaminda bana laf sokmasi ayri bir skandaldir...

Sinan'i ovup Yasin'e demedigini birakmiyorsun ama gel gor ki Yasin'de olmasa gol atamayacaz. Evet Yasin cok sacmaliyor , beyinsizin onde gideni ama elindeki Bruma'dan sonra en iyi kanat.

Istedigin kadar gecmisi kurcala inan bana sen zararli cikarsin.

Onun icin bos yapma ve futbol profluguna devam et.

050e783c3f06cf7d2a4f707a2ca4b798.jpg

Son düzenleme:
Chedjou'yu oven adaminda bana laf sokmasi ayri bir skandaldir...

Sinan'i ovup Yasin'e demedigini birakmiyorsun ama gel gor ki Yasin'de olmasa gol atamayacaz. Evet Yasin cok sacmaliyor , beyinsizin onde gideni ama elindeki Bruma'dan sonra en iyi kanat.

Istedigin kadar gecmisi kurcala inan bana sen zararli cikarsin.

Onun bos yapma ve futbol profluguna devam et.

050e783c3f06cf7d2a4f707a2ca4b798.jpg

Bu bir meydan okuma mı renktaş?

bir Volkandır gscimbom

Sergen utanmadan birde bana karsi atak yapilan yorumu begenmis. Sana ben Serginho dedim be hain herif!

Bundan sonra hainler listeme aldim seni Sergen. Burada herkes sana lobicilik yaparken ben korudum "birakin transfer haberleri yapsin , foruma hava katiyor " diye ama sen beni ilk firsatta sattin

Bundan sonra hem hain hemde cenabetsin. Arda kardesime destek olucam

Sergen utanmadan birde bana karsi atak yapilan yorumu begenmis. Sana ben Serginho dedim be hain herif!

Bundan sonra hainler listeme aldim seni Sergen. Burada herkes sana lobicilik yaparken ben korudum "birakin transfer haberleri yapsin , foruma hava katiyor " diye ama sen beni ilk firsatta sattin

Bundan sonra hem hain hemde cenabetsin. Arda kardesime destek olucam

sarperide al reis. çıbanın başı asıl o
edit. gerçi aralarında benimde bulunduğum topluluğa herkes ve lobici demişsin ama olsun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt