- 27 Ocak 2010
- 59.366
- 30.968
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az once dusman lıstesıne ekledıgın sergen sana batu hesabıyla yazıyor dikkat et
Dogru mu bu Batu?
Sent from my iPhone using Tapatalk

hakan her gece yatmadan önce eurolarini sayip yatıyorHakan sanirim gecmiste takiki kaldi. Sesi solugu cikmiyor. Olmayan mesajimi zor bulur crazy boy
Gönül rahatlığı ile Emrah yada Alpay adminime sorabilirsin.Böyle birşeyi tutturmuşlar işte elden ne gelir ki![]()

Seni severim sozune inanirim. Sergen gibi hain olmak kolay degil. Bir cok hain gordum ama Sergen gibi sari sacli , mavi gozluyum diye plavara atan , katiksiz hain gormedim.
Belli ki kardolarim seninle tatli tatli atisiyorlar. Onlar senin abin yasinda , bu tarz sakalar yapip seni hayata hazirliyorlar kardesim. Bir iki birsey kap lazim olur ileride
maşallah tanımaz ama her yaptıgını bılıyor ! yoksa sende mi sarışınsın
Hocam ne kadar devam edeceksiniz bilmiyorum lakin büyüğümsünüz saygı duyarım ama yapmayın böyle.
Recep YıldırımRecep troll konusunda yavas yavas seviye atliyor gibi.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
reis ortalık yangın yeri ama sen polemiklere girmeden futbol konusacak kadar futbola sevdalısın. gerçek bir Galatasaraylıymıssın :005: helal olsun :005:Osmanlıdan 4 yiyecekmişiz gibi bir his var içimde, neden acaba