- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.581
- 5.488
adama dikine bileklerini kestireceksiniz. yapmiyin
kuzum nabıon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adama dikine bileklerini kestireceksiniz. yapmiyin
nabiyim cinemadayım sergen. sen nabıon müzük kariyerin yoluna girdimi basgankuzum nabıon
sacma bi öneri
eh ıste.gecen divan..... ugur melekeyı gordum.iki kadın vardı yanında.bagdat caddesinde takıldım haffda sonu.nabiyim cinemadayım sergen. sen nabıon müzük kariyerin yoluna girdimi basgan
havan yansın karşimeh ıste.gecen divan..... ugur melekeyı gordum.iki kadın vardı yanında.bagdat caddesinde takıldım haffda sonu.
havan yansın karşimkeşke pm atsaydın bende tüm hafta sonu oradaydım. bi çayımı içerdin nargilemi tüttürürdün.
eh ıste.gecen divan..... ugur melekeyı gordum.iki kadın vardı yanında.bagdat caddesinde takıldım haffda sonu.
Vaaay sergen seni hic sevmem ama merak ettik günlerdir yoksun dedik acaba partnerinin tecavuzune mi ugradi hersey yolunda degil mi
Gecmis Olsun Serginho
Uzuldum
Sent from my iPhone using Tapatalk
hem ardanın rezil yorumunu begen,sonra dalga gecerek yorum yap.ondan sonra niye böyle?senin seviyene inmiycem volkan.ayrıca ben bu forumda kimseye taraf olmam.
sen yapma o sakayı.neyse affettim.La sakayi ciddiye alacak kadar varsin demek. Neyse Sergen...
Bosver
Sent from my iPhone using Tapatalk
yeter
artik burayimi geldiniz simdide uzatirsaniz hic erinmem gittiginiz konudan atarim.
Benim seni affetmem lazim olm sen nasil afediyorsun?sen yapma o sakayı.neyse affettim.D gercekten cok işim var.ardayı ciddiye alsam zaten....ama seni ciddiye alırım.bozma kendini.