Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis sertan nalbant'i taniyormusun
@Sergen Zeren sen taniyormusun sergen
sertan idealist bi galatasaraylıydı en son konuştuğumuzda. ancak transfer mevzuları söz konusu olunca kontrolünü yitirebiliyordu. bilemiyorum korkunç düşüncelere ve teorilere sürükledin beni reis. acaba sorularıyla boğuşup sabaha kadar uykusuz kalıcam yine.
ulAn sergen

Dizi yeterince manyak etti ztn heis. yani dünyanın en manyak insanlarından biri olmamam için bir beis göremiyorum. Çok geç keşfettim diziyi :D

Vince Gilligan Announces Breaking Bad Season 6; Returns This Summer – Walt Did Not Die! - ABC News

Senarist sanırım, 1 sezon daha olacak falan demiş. 2017 diyorlar
ben breaking badin büyüsü bozulmasın diye bakmadım hiç ama kendisinden sonra çevrilen şu dizide var. daha evvel duymadıysan aklında olsun
Better Call Saul | 2015

ben breaking badin büyüsü bozulmasın diye bakmadım hiç ama kendisinden sonra çevrilen şu dizide var. daha evvel duymadıysan aklında olsun
Better Call Saul | 2015

Biliyorum reis. Breaking baddan habersiz bir şekilde 1. sezonu izledim. Sonra bağlantılı olduğunu okudum forumda. Breaking bad'ı 4 günde bitirdim ve açıkçası Better call'ın 2. sezonunu izlemek içimden gelmiyor şuan.

sana da oldu mu bilmiyorum ama 2 gündür breaking badlı rüyalar görüyorum :D

Biliyorum reis. Breaking baddan habersiz bir şekilde 1. sezonu izledim. Sonra bağlantılı olduğunu okudum forumda. Breaking bad'ı 4 günde bitirdim ve açıkçası Better call'ın 2. sezonunu izlemek içimden gelmiyor şuan.

sana da oldu mu bilmiyorum ama 2 gündür breaking badlı rüyalar görüyorum :D
yok :D ben güncel takip etmiştim 2.sezondan itibaren. 4 günde tüm sezonları bitirirsen rüya da görürsün haliste görürsün tabii :asd:
4 günde bitirdiysen çok detay kaçırmış olabilirsin dizinin sezon sezon incelemelerine mutlaka bak diğer forumlardan veya sitelerden

anim_nutkick.gif

adama dikine bileklerini kestireceksiniz. yapmiyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt