reis ortalık yangın yeri ama sen polemiklere girmeden futbol konusacak kadar futbola sevdalısın. gerçek bir Galatasaraylıymıssın :005: helal olsun :005:
Reis sertan nalbant'i taniyormusun
Sergen Zeren sen taniyormusun sergen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis ortalık yangın yeri ama sen polemiklere girmeden futbol konusacak kadar futbola sevdalısın. gerçek bir Galatasaraylıymıssın :005: helal olsun :005:
sertan idealist bi galatasaraylıydı en son konuştuğumuzda. ancak transfer mevzuları söz konusu olunca kontrolünü yitirebiliyordu. bilemiyorum korkunç düşüncelere ve teorilere sürükledin beni reis. acaba sorularıyla boğuşup sabaha kadar uykusuz kalıcam yine.Reis sertan nalbant'i taniyormusun
@Sergen Zeren sen taniyormusun sergen
sertan idealist bi galatasaraylıydı en son konuştuğumuzda. ancak transfer mevzuları söz konusu olunca kontrolünü yitirebiliyordu. bilemiyorum korkunç düşüncelere ve teorilere sürükledin beni reis. acaba sorularıyla boğuşup sabaha kadar uykusuz kalıcam yine.
ulAn sergen
değildir hacım. oyuncuların diziden ve sonraki filmlerinden toplama yapılmış gibi. izlemedim tabi hiç birini.
buna inanmak icin dunyanin en manyak insanlarindan biri olmak gerek
ben breaking badin büyüsü bozulmasın diye bakmadım hiç ama kendisinden sonra çevrilen şu dizide var. daha evvel duymadıysan aklında olsunDizi yeterince manyak etti ztn heis. yani dünyanın en manyak insanlarından biri olmamam için bir beis göremiyorum. Çok geç keşfettim diziyi
Vince Gilligan Announces Breaking Bad Season 6; Returns This Summer – Walt Did Not Die! - ABC News
Senarist sanırım, 1 sezon daha olacak falan demiş. 2017 diyorlar
Dizi yeterince manyak etti ztn heis. yani dünyanın en manyak insanlarından biri olmamam için bir beis göremiyorum. Çok geç keşfettim diziyi
Vince Gilligan Announces Breaking Bad Season 6; Returns This Summer – Walt Did Not Die! - ABC News
Senarist sanırım, 1 sezon daha olacak falan demiş. 2017 diyorlar
ben breaking badin büyüsü bozulmasın diye bakmadım hiç ama kendisinden sonra çevrilen şu dizide var. daha evvel duymadıysan aklında olsun
Better Call Saul | 2015
yokBiliyorum reis. Breaking baddan habersiz bir şekilde 1. sezonu izledim. Sonra bağlantılı olduğunu okudum forumda. Breaking bad'ı 4 günde bitirdim ve açıkçası Better call'ın 2. sezonunu izlemek içimden gelmiyor şuan.
sana da oldu mu bilmiyorum ama 2 gündür breaking badlı rüyalar görüyorum![]()

Ayin 20 sinde yine bir mention at daha uygun olur.
dransfer nöbedi zamanı nolur
Anlamadim?
Kadire sorman lazimdi bunu:tekme:
:tekme:
Benim aklima bir fikir geldi, nobeti acalim ama seni konuya almayalim o zaman ne dersin?![]()