Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan sanirim gecmiste takili kaldi. Sesi solugu cikmiyor. Olmayan mesajimi zor bulur crazy boy

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
yaoji1247.gif

Gönül rahatlığı ile Emrah yada Alpay adminime sorabilirsin.Böyle birşeyi tutturmuşlar işte elden ne gelir ki :(

Seni severim sozune inanirim. Sergen gibi hain olmak kolay degil. Bir cok hain gordum ama Sergen gibi sari sacli , mavi gozluyum diye plavara atan , katiksiz hain gormedim.

Belli ki kardolarim seninle tatli tatli atisiyorlar. Onlar senin abin yasinda , bu tarz sakalar yapip seni hayata hazirliyorlar kardesim. Bir iki birsey kap lazim olur ileride

Seni severim sozune inanirim. Sergen gibi hain olmak kolay degil. Bir cok hain gordum ama Sergen gibi sari sacli , mavi gozluyum diye plavara atan , katiksiz hain gormedim.

Belli ki kardolarim seninle tatli tatli atisiyorlar. Onlar senin abin yasinda , bu tarz sakalar yapip seni hayata hazirliyorlar kardesim. Bir iki birsey kap lazim olur ileride

Teşekkürler hocam,açıkcası sergen hakkında yazın saçma sapan transfer haberleri açtığını biliyorum bu durumdan'da şikayetçi olmuşluğum var.Geçmişte ne yaşandı bilmiyorum ama zaten üye olalı çok olmadı.Bana güvenip inandığınız için çok teşekkürler.

maşallah tanımaz ama her yaptıgını bılıyor ! yoksa sende mi sarışınsın

Tamam kardolar ugrasmayin Batu ile. Temiz cocuktur kendisi. Enerjinizi malum kisilere saklayiniz

Recep troll konusunda yavas yavas seviye atliyor gibi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Recep Yıldırım ve troll kelimelerini aynı cümlede kullananları kınıyorum.

Son düzenleme:
Beyler Ballon dor töreni neden yapilmadi? Niye direk böyle verildi Ronaldoya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt