Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesaj gizlendi çünkü mesajın sahibi Melih Peker sizin Yoksay Listeniz de bulunuyor.

transfer nöbeti kapalı beta süreci başlamıştır , davetiniz yoksa vip üyelik 5tldir

adem büyük geldimi zira can büyük bu transferden ciddi komisyon alacaktı geldiyse bana verdiği forma sözünü gerçekleştirir diye umuyorum.

CiFtAFzWMAEti50.jpg

bu fıkra geldi aklıma

Ali 3. sınıfa giden zeki , afacan bir çocuktur . Öğretmen birgün sınıfta öğrencilerine siyaset konulu ödev verir . Ali de babasına sorar siyaset nedir diye . Baba düşünür uygun yolla oğluna anlatır . Bu evde parayı kim getirir , Ali sen babacım der . Ben kapitalist rejimim o halde der baba . Peki parayı alıp bizim ihtiyaçlarımızı karşılayan kim diye sorar baba tekrar , Ali annem diye cevaplandırır . O da hükümet olur bu durumda der baba . Peki evin getir götür işini kim yapıyor der baba . Ali hizmetçi der . O da işçi o halde der baba . Bu durumda da kardeşin gelecek sen de halk oluyorsun o zaman . Ali herşeyi not alır ve yatağına yatar . Gece birtakım sesler duyarak uyanır . Bakar ki kardeşinden kötü kokular geliyor annesini uyandırmak ister temizlemesi için fakat uyandıramaz annesini . Salona gider hizmetçiyle babasını uygunsuz vaziyette gören Ali hemen odasına koşup akşam babasının anlattıklarını not ettiği kağıdı alır ve ekler ; kapitalist rejim işçiyi sömürüyor , hükümet uyuyor , gelecek pok içinde , halk ne yapsın …

Galatasaray, bu sezon 368 Bin forma satarak Avrupa'da en çok forma satan 11. takım oldu. (El Mundo),

C_d-3FfXcAA_Tqa.jpg

Ama -10 trilyin zarar ediyoruz
Bit yavrusu gibi islemeyecek her yere actirip kirayi ode oh temiz vallahi.

Nevzat Dindar @nevzatdindar
5 yabancı ve 2 yerli transferi düşünülüyor.. Yerli adaylar: Ömer Ali Şahiner ve Musa Çağıran..

Olasiliklari tek elde toplayalim , hepsi tutmaz ama 1-2 si belki alinir

-musa cagiran
-omer ali sahiner
-del valle
-mehmet akyuz
-ahmet ilhan
-turgut dogan
-adem buyuk
-emre akbaba
-ugur ciftci
-deniz yilmaz

Lan ??? sunlari goren adaylar acilen imza gondermeli elindekilerden ne farki var bunlarin niye boaa para saciyorsun

Önceden pazarı İbra Bony ile açarlardı Donk Sightrosson filan gelirdi
Şimdi pazarı ömer ali musa çağıranla açıyor varın siz düşünün kim gelecek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt