Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü idman

C_jH8CrWsAEkCau.jpg

Tudor: "Nigel de Jong’u bundan sonra antrenmanlarımda görmek istemiyorum." 9/5/2017

Hahaha Arsenal bu haberi duyduktan sonra gobek atiyordur. Adamlarin haberi bile yok, bizde para cok zannediyorlar :D

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu
Fenerbahçe, Atalay'ı Galatasaray'dan izinsiz alabilmek için 13 ay daha beklemek zorunda... Talimatname bunu gerektiriyor.
Atalay Babacan'ı Fenerbahçe'nin 18 yaşından önce alabilmesi için Galatasaray'ın izni gerekiyor. Amatör sözleşme olması bir şeyi değiştirmez.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu
Fenerbahçe, Atalay'ı Galatasaray'dan izinsiz alabilmek için 13 ay daha beklemek zorunda... Talimatname bunu gerektiriyor.
Atalay Babacan'ı Fenerbahçe'nin 18 yaşından önce alabilmesi için Galatasaray'ın izni gerekiyor. Amatör sözleşme olması bir şeyi değiştirmez.
Hemen 5 yıllık sözleşme yapmak gerekir atalay ile.

Elimizden kaciririz bu yonetim varken.
Okadar da değil . bu çocuklar bide üstelik em 17 yaş grubunda göz önündeler. 6 tane oyuncudan en az 4-5 ini değerlendirmek gerekir. U16 takım daha güçlü bide bizde galiba.

Fatih teeim aysal zamanında kurulmuş alt yapı yatırımları bu iki generation

Son düzenleme:
Okadar da değil . bu çocuklar bide üstelik em 17 yaş grubunda göz önündeler. 6 tane oyuncudan en az 4-5 ini değerlendirmek gerekir. U16 takım daha güçlü bide bizde galiba.
Bu haberler ciktigina gore Fenerbahce cok tan temas kurmus oyuncu ve ailesi ile. Bizimkiler acaba hic gidip konusmuslar mi mesela?

Bu habeler ciktigina gore Fenerbahce cok tan temas kurmus oyuncu ve ailesi ile. Bizimkiler acaba hic gidip konusmuslar mi mesela?
Çocuk fenere 5 maç gol atmış bir maçda. Pek izlemediğimiz için bilmiyorum artık tam nasıl oyuncu diye ama baya yetenekli deniliyor.
Konuşmusuzdur ki en geç şimdi haberdar olmuşuzdur çocuktan.

Çocuk fenere 5 maç gol atmış bir maçda. Pek izlemediğimiz için bilmiyorum artık tam nasıl oyuncu diye ama baya yetenekli deniliyor.
Konuşmusuzdur ki en geç şimdi haberdar olmuşuzdur çocuktan.
Bilemiyorum ama zaten alt yapi sistemi diye bir sey yok, bari alttan tek tuk cikan yetenekli cocuklari da rakiplere kaptirmasalar.

Atalay i kaybetmemeliyiz. Umarim U17 e giden bütün topcular ile profesyonel sözlesme imzalariz.

Bilemiyorum ama zaten alt yapi sistemi diye bir sey yok, bari alttan tek tuk cikan yetenekli cocuklari da rakiplere kaptirmasalar.
Bu jenerason ile bir altaki yaş gruplarını zaten terim aysal döneminde kurduk.
Alt yapı akademesi çalışıyor bizde yine iyi bu aralar. System eksikliği var ama maalesef dediğin gibi

Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı. Duyduğunuz, gördüğünüz her şeye inanmaya gerek yok
18 yaş altı transfer öyle senin isteğine göre olmuyor. Oyuncuların amatör olması bir şeyi değiştirmez zaten öyle bir duruma da imkan yok
10 gün önceye kadar bir tane isimden haberi olmayanlar, başarıyı, popülariteyi kullanıp 2 tık daha alma peşinde, geçin, keyfinize bakın.

Ah be Ribery

Franck Ribéry‏Onaylanmış hesap @FranckRibery 5 sa.5 saat önce
Daha fazla
12 yıl önce @GalatasaraySK ile Türk Kupasını kazandım. ???????????????????????? hatırlayan varmı? O harika taraftarların önünde oynamak herzaman bir zevkti ????????????

Dursun'un bugunku transfer aciklamasi:

Önümüzde 4 maç var. Igor Tudor'un gelmesi ile antrenman disiplini ve çalışma sistemi farklılaştı. Oyuncuların direnci arttı. Önümüzdeki yol projelendiriliyor. Daha çok koşan bir takım yaratmak istiyoruz. Bu çalışma şu anda yapılıyor. Yapılacak transferler de çalışmalarımızın içinde... Hoca bize bir rapor veriyor. Mevcut bir kadromuz var. Sözleşmesi bitecek ve devam eden oyuncular dikkate alınarak, bu sezonki performanslar da göz önüne alınarak ihtiyaç listesi yapılıyor. 6-7 oyuncu ile takviye yapmayı düşünüyoruz. Savunma, orta saha, sağ-sol kanat gibi eksiklikler tespit ediliyor... Bu listeyle bağlı olarak scout ekibine bilgiler veriliyor. Hazırlanan liste hocamıza geliyor. Geçen akşam uğradım, gece 12-1'e kadar oyuncu izleniyor. Neticede bir liste çıkıyor. Geniş bir liste çıkıyor. Sonra fiyatlama çalışması yapılıyor. Karar scout ekibi, hoca ve sportif direktörümüz Cenk Ergün tarafından alınıyor. Hangisi üzerinde yoğunlaşma gerektiğine karar veriyoruz. Sistem bu...

Gorecegiz baskan

m9Y3x2Sm_bigger.jpg
Futboliçe‏ @Gozdelinho_ 19 dk.

Tudor,Konte ile konuşmuş fikir alışverişi yapmış ve bu doğrultuda özellikle beklerin fizikli ve süratli olmasını istemiş.

Bizimle adı geçen 3 yerli futbolcu aynı zamanda Beşiktaş'ın da gündeminde ve görüşüyolar. Bjk bitirmeye daha yakın görünüyo

Bir de Vida var önümüzdeki haftaiçi Bjk ile görüşecek. İnşallah anlaşamazlar da biz alırız

Musa, Ömer Ali ve Uğur

Musa'ya zaten hepimiz tavız sanırım. Ömer Ali ve Uğur'u da hoca istiyorsa vardır bi bildiği dicez. Uğur son bir kaç maçtır gayet iyi

Ömer Ali ise hocanın uygulamak istediği 5li sistemde kanatta kullanabilceğimiz sayılı yerlilerden biri.

Oğlum aynı adamlarla %90 aşama kaydetmiş Beşiktaş diyorum. Bi susun Hamzaoğlu ele geçirmiş hesabı diyolar yaa

Lannnn gebertcem heee vermicem bidaha duyum muyum sanki ben görüşüyorum adamlarla. :mad:

Bitti mi sövmeleriniz :38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt