Bugünkü idman
Tudor: "Nigel de Jong’u bundan sonra antrenmanlarımda görmek istemiyorum." 9/5/2017
Tudor: "Nigel de Jong’u bundan sonra antrenmanlarımda görmek istemiyorum." 9/5/2017

Hahaha Arsenal bu haberi duyduktan sonra gobek atiyordur. Adamlarin haberi bile yok, bizde para cok zannediyorlar![]()

Hemen 5 yıllık sözleşme yapmak gerekir atalay ile.Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu
Fenerbahçe, Atalay'ı Galatasaray'dan izinsiz alabilmek için 13 ay daha beklemek zorunda... Talimatname bunu gerektiriyor.
Atalay Babacan'ı Fenerbahçe'nin 18 yaşından önce alabilmesi için Galatasaray'ın izni gerekiyor. Amatör sözleşme olması bir şeyi değiştirmez.
Elimizden kaciririz bu yonetim varken.Hemen 5 yıllık sözleşme yapmak gerekir atalay ile.
Okadar da değil . bu çocuklar bide üstelik em 17 yaş grubunda göz önündeler. 6 tane oyuncudan en az 4-5 ini değerlendirmek gerekir. U16 takım daha güçlü bide bizde galiba.Elimizden kaciririz bu yonetim varken.
Bu haberler ciktigina gore Fenerbahce cok tan temas kurmus oyuncu ve ailesi ile. Bizimkiler acaba hic gidip konusmuslar mi mesela?Okadar da değil . bu çocuklar bide üstelik em 17 yaş grubunda göz önündeler. 6 tane oyuncudan en az 4-5 ini değerlendirmek gerekir. U16 takım daha güçlü bide bizde galiba.
Çocuk fenere 5 maç gol atmış bir maçda. Pek izlemediğimiz için bilmiyorum artık tam nasıl oyuncu diye ama baya yetenekli deniliyor.Bu habeler ciktigina gore Fenerbahce cok tan temas kurmus oyuncu ve ailesi ile. Bizimkiler acaba hic gidip konusmuslar mi mesela?
Bilemiyorum ama zaten alt yapi sistemi diye bir sey yok, bari alttan tek tuk cikan yetenekli cocuklari da rakiplere kaptirmasalar.Çocuk fenere 5 maç gol atmış bir maçda. Pek izlemediğimiz için bilmiyorum artık tam nasıl oyuncu diye ama baya yetenekli deniliyor.
Konuşmusuzdur ki en geç şimdi haberdar olmuşuzdur çocuktan.
Bu jenerason ile bir altaki yaş gruplarını zaten terim aysal döneminde kurduk.Bilemiyorum ama zaten alt yapi sistemi diye bir sey yok, bari alttan tek tuk cikan yetenekli cocuklari da rakiplere kaptirmasalar.