Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooo derbi zamanı

23.09.2017 Glasgow Rangers 14:00 Celtic

U21 Ligi'nde şöyle bir durumumuz var. Orada kullandığımız oyuncularımızın çoğu U19 kategorisinden. Hal böyle olunca iki takımın aynı gün maçı olduğunda 18 kişilik kadroları doldurmakta zorlanıyoruz.

Önerim U21 takımının eksik kaldığı (önceki hafta gibi) özellikle deplasman maçlarına De Jong, Endoğan gibi kadro dışı kalan oyuncuları gönderelim.

Bu şekilde insani bir baskı yaparak fesihe zorlayabiliriz. Sanırım aynı şeyi kupa maçlarında da yapabiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DKJZehoXcAAwLcG.jpg

DKJZnfcWkAA9Pjr.jpg

Cenk Ergün, Ocak ayı transfer seferine erken çıkıyor. Hedef gurbetçi oyuncular. Listedeki ilk isim: Kaan Ayhan.

Listedeki diğer isimler ise şu şekilde;
Berkan Özcan (Stuttgart)
Muhammet Kirpit (Hertha Berlin)
Mete Demir (Hannover 96)

- Ali Naci Kucuk (Hurriyet)

Kaan Ayhan iyi olur da digerlerini tanimiyorum

Cenk Ergün, Ocak ayı transfer seferine erken çıkıyor. Hedef gurbetçi oyuncular. Listedeki ilk isim: Kaan Ayhan.

Berkan Özcan (Stuttgart)
Mete Demir (Hannover 96)

Bu ne demek oluyor? Yönetim yabancı kuralının değişeceğini kabullenmiş demek. Bizi zorla Sinan Gümüş gibi karaktersizlere muhtaç bırakacaklar. Nefret ediyorum ülkemden artık.

Saha içinde Gomis diyoruz ama saha dışında da Gomis be kardeşim.
Efendi gibi giymiş takımını, ayakkabısını düğüne gitmiş.

Linnes haftasonu gezisine çıkmış da geçerken uğramış.
Ahmet'in haline ne desem az. İstanbul takımlarına transfer olup parayi ve şöhreti bir anda yakalayan anadolu çocuklarını kim bu kılığa sokuyor merak ediyorum. İstisnasız hepsi böyle.

Alnitak Alnilam Mintaka

Mbappe kazanir Golden Boy ödülünü.

Saha içinde Gomis diyoruz ama saha dışında da Gomis be kardeşim.
Efendi gibi giymiş takımını, ayakkabısını düğüne gitmiş.

Linnes haftasonu gezisine çıkmış da geçerken uğramış.
Ahmet'in haline ne desem az. İstanbul takımlarına transfer olup parayi ve şöhreti bir anda yakalayan anadolu çocuklarını kim bu kılığa sokuyor merak ediyorum. İstisnasız hepsi böyle.

Alnitak Alnilam Mintaka

Kim akil ettiyse kisa pacali pantolonu ve altina corapsiz ayakkabi giymeyi onun beynine tükürmek isterdim acikcasi.

Igrenc ötesi birsey icat ettiler. Cumartesi dügüne gidecegim orada da böyle giyinen mal mal Almancilar görüp sinir olacagim muhtemelen

Berkan Özcan (Stuttgart)
Mete Demir (Hannover 96)

Çok iyi olur yerli kanadımızı güçlendirirsek bir anda vazgeçerler sınırı getirmekten.

Bu olay tamamen Galatasaray'ı durdurmaya yönelik , bu çok açık.

[FONT=&quot]A Milli Futbol Takımı'nın yeni formalarına ait olduğu iddia edilen görseller sosyal medyada yayınlandı.

[/FONT]
milli-takimin-yeni-formalari-internete-sizdi-353806-1.jpg

milli-takimin-yeni-formalari-internete-sizdi-353807-1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt