Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
Dügüne mi gelmisler yoksa carsiya gezmeye cikmislar belli degil. Bir tek Gomis nereye geldiginin farkinda herhalde.
Yine yerli futbolculara yönelik bir eleştiri.Linnes var ona da dedim diyeceksin gerçi.

Dügüne mi gelmisler yoksa carsiya gezmeye cikmislar belli degil. Bir tek Gomis nereye geldiginin farkinda herhalde.

Yine yerli futbolculara yönelik bir eleştiri.Linnes var ona da dedim diyeceksin gerçi.![]()
ooo derbi zamanı
23.09.2017 Glasgow Rangers 14:00 Celtic
Sen de taktin ha bu yerli yabanci meselesinde. Aklimdan bile gelmedi yazarken, hatta kim kim var diye bile bakmadim sadece Gomis gözüme batti takim elbisesiyle.
Isin icinde sucuk varmiydi?Ulan rüyada Yönetim Istifa bağırıp büyük bir grubun liderliğini yaptım ve bir yürüyüş yaptık.
Nexus 6P cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır, ama Gomis de dahil çok Zenci / Gangster vardı grupta.Isin icinde sucuk varmiydi?

Cenk Ergün, Ocak ayı transfer seferine erken çıkıyor. Hedef gurbetçi oyuncular. Listedeki ilk isim: Kaan Ayhan.
Listedeki diğer isimler ise şu şekilde;
Berkan Özcan (Stuttgart)
Muhammet Kirpit (Hertha Berlin)
Mete Demir (Hannover 96)
- Ali Naci Kucuk (Hurriyet)
Kaan Ayhan iyi olur da digerlerini tanimiyorum
Saha içinde Gomis diyoruz ama saha dışında da Gomis be kardeşim.
Saha içinde Gomis diyoruz ama saha dışında da Gomis be kardeşim.
Efendi gibi giymiş takımını, ayakkabısını düğüne gitmiş.
Linnes haftasonu gezisine çıkmış da geçerken uğramış.
Ahmet'in haline ne desem az. İstanbul takımlarına transfer olup parayi ve şöhreti bir anda yakalayan anadolu çocuklarını kim bu kılığa sokuyor merak ediyorum. İstisnasız hepsi böyle.
Alnitak Alnilam Mintaka
Çok iyi olur yerli kanadımızı güçlendirirsek bir anda vazgeçerler sınırı getirmekten.Cenk Ergün, Ocak ayı transfer seferine erken çıkıyor. Hedef gurbetçi oyuncular. Listedeki ilk isim: Kaan Ayhan.
Listedeki diğer isimler ise şu şekilde;
Berkan Özcan (Stuttgart)
Muhammet Kirpit (Hertha Berlin)
Mete Demir (Hannover 96)
- Ali Naci Kucuk (Hurriyet)
Kaan Ayhan iyi olur da digerlerini tanimiyorum