Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tim Cahill reis hâlâ oynuyor 40'a dayandı herhalde. Böyle hava topuna çıkan adamlar bizim ligde iş yapar.

bizler iyi yetiştirilmeyen insanlarız.
oğlum anaokuluna gidiyor, bir şeyler yapması için ödül sistemi getirmişler,sürekli bana bunu yaparsam ne kazanacağım diye soruyor.

oğlum kendin için ve seni mutlu ettiği için yap başkası sana ödül vereceği ya da sen başkalarını geçeceğin için yapma, kendin ol,dışarı da herkes gibi olan yeterince adam var zaten dedim

mesela, s leri ters yazıyor çok hoşuma gitti bu senin karakterin ve seni ayıran bir şey dedim,ama okulda uyarıyorlar baba dedi,boşver oğlum dedim

yavrum boynuma sarıldı ağlayacaktı neredeyse,ne kadar saçma insanlarız 5,5 yaşında çocuk rahat bırakın kendi öğrensin

bizler iyi yetiştirilmeyen insanlarız.
oğlum anaokuluna gidiyor, bir şeyler yapması için ödül sistemi getirmişler,sürekli bana bunu yaparsam ne kazanacağım diye soruyor.

oğlum kendin için ve seni mutlu ettiği için yap başkası sana ödül vereceği ya da sen başkalarını geçeceğin için yapma, kendin ol,dışarı da herkes gibi olan yeterince adam var zaten dedim

mesela, s leri ters yazıyor çok hoşuma gitti bu senin karakterin ve seni ayıran bir şey dedim,ama okulda uyarıyorlar baba dedi,boşver oğlum dedim

yavrum boynuma sarıldı ağlayacaktı neredeyse,ne kadar saçma insanlarız 5,5 yaşında çocuk rahat bırakın kendi öğrensin
Allah bagislasin.

hadi 15dk daha kaldi

fener berke özeri alıyormuş galiba yerli kaleci ekolünden devam bunlarda tutuyor ne hikmetse.

feguli ve fernando 8 milyon olmus transfermarkta rezal@

Ridvan abisi Arda hakkinda konusmus, tabiki beklendigi gibi Ardanin hic bir sucu yok.

Çetenin bir üyesi Rıdvan da. Boşuna ilk yabancı sınırı kurşununu o atıp kenara çekilmedi. İstiklal marşı mubabbetini Bülent Uygun'dan bile önce dile getirmişti.
Zaten yaptigi bu aciklamalara bu yüzden hic ama hic sasirmadim.
Ülkemizde, sadece Futbol´da degil her alanda, sucu devamli baskasinda aradigimiz sürece problemler degismeyecek, sadece aktöerleri degisecek.

Arturo Vidal, milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı.

bugün de sinema kapattik cok sükür
13ddc887ccc89b97bcf17bd4c605c3b4.jpg

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt