Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
ilk okunduğunda, sanki dopçuları savunuyormuşsun gibi algılanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk okunduğunda, sanki dopçuları savunuyormuşsun gibi algılanıyor.
Allah bagislasin.bizler iyi yetiştirilmeyen insanlarız.
oğlum anaokuluna gidiyor, bir şeyler yapması için ödül sistemi getirmişler,sürekli bana bunu yaparsam ne kazanacağım diye soruyor.
oğlum kendin için ve seni mutlu ettiği için yap başkası sana ödül vereceği ya da sen başkalarını geçeceğin için yapma, kendin ol,dışarı da herkes gibi olan yeterince adam var zaten dedim
mesela, s leri ters yazıyor çok hoşuma gitti bu senin karakterin ve seni ayıran bir şey dedim,ama okulda uyarıyorlar baba dedi,boşver oğlum dedim
yavrum boynuma sarıldı ağlayacaktı neredeyse,ne kadar saçma insanlarız 5,5 yaşında çocuk rahat bırakın kendi öğrensin
fener berke özeri alıyormuş galiba yerli kaleci ekolünden devam bunlarda tutuyor ne hikmetse.
Hiç sorma ya. Kafalarına göre oynuyolar degerlerle.feguli ve fernando 8 milyon olmus transfermarkta rezal@
Ridvan abisi Arda hakkinda konusmus, tabiki beklendigi gibi Ardanin hic bir sucu yok.
Zaten yaptigi bu aciklamalara bu yüzden hic ama hic sasirmadim.Çetenin bir üyesi Rıdvan da. Boşuna ilk yabancı sınırı kurşununu o atıp kenara çekilmedi. İstiklal marşı mubabbetini Bülent Uygun'dan bile önce dile getirmişti.