Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim bekliyecek haftaya kadar şimdi,biz..Haksızlık yaw.Ama varsın bekleriz büyüklerimiz 15 yıl şampiyonluk için beklemişler bu aşkı 1 hafta çok değil.

oynadigi ilk mac akhisara karsi.
orda sag acik oynadi bi videoyu izleyin arkadaslar.
bence bu adam rahat sag acikta oynar.
hem arkaya yardim eder hem hizli paslarida kötü degil.
gercekten bi sag acikta denemk lazim en azindan kupa maclarinda.

Martin Linnes ilk macında ne yaptı? - YouTube

Son düzenleme:
Ara verilmesi bizim için iyi oldu da yine de şu milli takım olayı çok boş ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Masallah yazin bittigi nasilda belli oluyor
1977b0b135a9cb3d491300b14e044bf4.jpg

Karanlik gunler geldi catti yine

Sent from my iPhone using Tapatalk
İyidir iyi, bıktım terlemekten Çukurova 'da yaz çekilmiyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama Hamzanın en büyük fedaisi ahmet künkçü yü uzun zamandır göremedim burada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hamza bitti artık herkesin gözünde.4. yıldızı takan 3 kupalı efsane olacakken kendi kendini yedi bitirdi takıntılarıyla.

Neyse ki artık Riekerink hocamız var.Taraftarın da çoğu arkasında.

Hamza bitti artık herkesin gözünde.4. yıldızı takan 3 kupalı efsane olacakken kendi kendini yedi bitirdi takıntılarıyla.

Neyse ki artık Riekerink hocamız var.Taraftarın da çoğu arkasında.
Kendi kendini bitirdi gerizekalı zaten.

Yok bu ahmet çok atarsınız Hamzayı falan diyordu, vallah ben daha Hamza keşke gitmeseydi diyeni görmedim şimdiye kadar. Öyle nefret ettirdi ki kendinden, herkes ana avrat sövüyor herife.

Milli takım arasını seven yoktur Dünyada

Futbo sevmeyenler sever gerçi.

Şanslıysan eğer çok güzel yardımları oluyor ama. Sakatlık vs durumlarında milli takım arası girdimi adam ilk oynanacak macta sahada olabiliyor. Yada yorgunluk durumları. Suan muhtemel yasayacağımız gerçi tüm takımlara avantaj oldu uyum sorunu gibi.

Kayseri maçı 11'i nasıl olacak acaba.

En son Drogba'lı kadroda maçları iple çekerdim. Baya olmuş valla onu hissettim bian.

Bu salak fenerliler Antuda kadro kıyaslaması yapıyorlar kanatlarının bizden daha iyi olduğunu düşünüyorlar :asd22: Valla beyin özürlü bunlar. Sow,Podolskiden daha iyiymiş :asd22:

Bu salak fenerliler Antuda kadro kıyaslaması yapıyorlar kanatlarının bizden daha iyi olduğunu düşünüyorlar :asd22: Valla beyin özürlü bunlar. Sow,Podolskiden daha iyiymiş :asd22:
onların kafa gidip geliyo,maça göre yorum yapıyo çoğu.artık ciddiye alınacak gibi değiller.

ileri geri gidip gelme konusunda bence de iyi.16 ya gitti bedavaya geldi,ücretinin de yarısını alacak

90 kilo herif. Bitiricilik desen Podolski 3 kat daha üstün. Kaça gidip geldiği ne ilgilendirir o transferde kara para aklama döndü. 13 milyon euroya serbest kalma maddesi olan adam özelliklede 6 ay sonra sözleşmesi bitiyordu 17 milyon euro eder mi ? Ve bedava geri döner mi ? Geçecen bu işleri. Podolski tecrübesiyle tokatlar Sowu

90 kilo herif. Bitiricilik desen Podolski 3 kat daha üstün. Kaça gidip geldiği ne ilgilendirir o transferde kara para aklama döndü. 13 milyon euroya serbest kalma maddesi olan adam özelliklede 6 ay sonra sözleşmesi bitiyordu 17 milyon euro eder mi ? Ve bedava geri döner mi ? Geçecen bu işleri. Podolski tecrübesiyle tokatlar Sowu

Berke renktaşım anlamamışsın espriyi.tek iyi olduğu yeri bir sürü para kazandırıp gitmesi ama bedavaya geri dönmesi demeye çalıştım.kahve alır mısın?

Kendi kendini bitirdi gerizekalı zaten.

Yok bu ahmet çok atarsınız Hamzayı falan diyordu, vallah ben daha Hamza keşke gitmeseydi diyeni görmedim şimdiye kadar. Öyle nefret ettirdi ki kendinden, herkes ana avrat sövüyor herife.

Ben sövmüyorum da,harbi hiçbir yol olmaz bu adamdan.Kendini geliştiremez.Saçmalıklarına Bursa'da da devam ediyor.Trabzon'a falan gider,sonra da kariyeri düşüşe başlar muhtemelen.

En büyük öfkem ise,yönetime olan güvensizliğin bu heriften kaynaklanması.Geçen yıl aldırdığı ve aldırmadığı oyuncular yüzünden.Dursun başkan ne yapsa yaranamıyor taraftara,Hamza yüzünden.

Ben sövmüyorum da,harbi hiçbir yol olmaz bu adamdan.Kendini geliştiremez.Saçmalıklarına Bursa'da da devam ediyor.Trabzon'a falan gider,sonra da kariyeri düşüşe başlar muhtemelen.

En büyük öfkem ise,yönetime olan güvensizliğin bu heriften kaynaklanması.Geçen yıl aldırdığı ve aldırmadığı oyuncular yüzünden.Dursun başkan ne yapsa yaranamıyor taraftara,Hamza yüzünden.

Sarper yeter be abi dursun basgan deme ya gozunu sevim. :D ovme su capsizi.

Güldüm bayağı mesajına. :D

Çapsız olan biri varsa,Hamza bence.

Bak transferlerin ozbeklerle filan alaksi yok.
Adam abi ben malim allah rizasi icin bilen biri el atsin dedi ve a. Yalman nazifoglu ikilisini getirdi.
Diarra lar leiva lar ozbeklerin capi degil.
Dursun a kalsa sigdursun bile gelmezdi. Daha dogrusu alinmazdi. Nazifoglu 2. Forvet eksikligini gordu aldirdi zorla bana kalirsa.

Soyledigi yalanlari daha unutmadik hem.

Bak transferlerin ozbeklerle filan alaksi yok.
Adam abi ben malim allah rizasi icin bilen biri el atsin dedi ve a. Yalman nazifoglu ikilisini getirdi.
Diarra lar leiva lar ozbeklerin capi degil.
Dursun a kalsa sigdursun bile gelmezdi. Daha dogrusu alinmazdi. Nazifoglu 2. Forvet eksikligini gordu aldirdi zorla bana kalirsa.

Soyledigi yalanlari daha unutmadik hem.

Neticede Nazifoğlu'nu da,Riekerink'i de kendisi getirdi,koydu oraya değil mi?

Geçen yıl Hamza veto etmese,Kalinic de bizdeydi,Maxi Pereira da,Konoplyanka da.Saçma saçma demeçler de,onun ürünüydü.Hamza gitti,bak akıllı yapılan işler varmış.Gördük bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt