Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Gamaspor@gamaspor 2 dk.2 dakika önce
ÖZEL: Galatasaray'a yeni sponsor! İşte anlaşmanın detayları

ÖZEL: Galatasaray, forma kol sponsorunu da buldu. Sarı-kırmızılılar, Permolit ile anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılılar 1 senelik bu sponsor anlaşması karşılığında 1 milyon 100 bin dolar kazanacak.

Permolitttt Boyaggg :D

Permolit Boya 216 Reklam Filmleri "Permolit Boya Kullanıyorum" - YouTube

Önceki kol sponsorlarımızdan kaç alıyorduk?

5462.png

Neticede Nazifoğlu'nu da,Riekerink'i de kendisi getirdi,koydu oraya değil mi?

Geçen yıl Hamza veto etmese,Kalinic de bizdeydi,Maxi Pereira da,Konoplyanka da.Saçma saçma demeçler de,onun ürünüydü.Hamza gitti,bak akıllı yapılan işler varmış.Gördük bunu.

Soyledigi onca yalan? :)

Evin de badana, boya zamanı gelmişti. Permolite boyarız artık..

Poldi adamin dibidir. Les gibi takimda gecen sene 15 gol filan atti. Adam golu kokluyor resmen. Ne zaman gol asist yapacagi belli degil.
Ama poldi nin oyuna katkisi dusuk. Oyun stilinden dolayi. Bir bakiyorsun hic oyunda yok bi uzaktan gol atiyo maci veriyo.
Devre arasinda yuksek bi bonservise cine filan yollansa karsi cikmam sahsen. Yerine bruma gibi rahat adam eksiltebilen hizli ucuz bi scot kanat alinsbilir.

Denayer Sabri den falan daha fazla evlat çıktı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

takımın tek sıkıntısı bence şuan kondisyon ve takım halinde savunma yapmak daha doğrusu total futbol örneği vermiyor bizim takım hücumda bireysel performanslarla iyi işler yapıyoruz yoksa tam takım olamadık daha o yüzden defanstada sıkıntılar çekiyoruz bunu dğnyada belkide en iyi yapan takımlar Atletico ve geçen seneki Leicester City bizim ligdede atiker konyaspor

hem savunmada hem orta sahada hem de hücum hattında 7'li 8'lik gruplar halinde kora kor mücadele etmemiz lazım Bunu yaparken tempoyu sürekli yüksek tutarak kazanma isteğini net biçimde ortaya koyarız
Bir büyük sıkıntı takımın forvet-defans arası mesafe çok çok fazla sahayı iyi parselleyip oyuncuların birbirine daha yakın olması lazım
dakika 65'den sonra yavaş yavaş Sneijder&Podolski gibi adamları yedeğe alıp savunmasında panik yapmadan, bol pasla oynamaya çalışmamız ama kesinlikle geriye yıkılmamamız lazım ilerde Eren veya Sig?órsson ile hava toplarında etkili olmaya çalışırız
Tabi bu benim buraya yazdıklarımı kesinlikle JoR hocam'da biliyordur önemli olan ne kadar sahaya yansıtabilecek bunları

Galatasaray, son günde Marsilya'nın ön liberosu Anguissa için girişimde bulundu ancak ret cevabı aldı. (L'Equipe)

Ben sövmüyorum da,harbi hiçbir yol olmaz bu adamdan.Kendini geliştiremez.Saçmalıklarına Bursa'da da devam ediyor.Trabzon'a falan gider,sonra da kariyeri düşüşe başlar muhtemelen.

En büyük öfkem ise,yönetime olan güvensizliğin bu heriften kaynaklanması.Geçen yıl aldırdığı ve aldırmadığı oyuncular yüzünden.Dursun başkan ne yapsa yaranamıyor taraftara,Hamza yüzünden.

Bence tamamen Hamza'dan kaynaklanmiyor. Bu sezon bu kadar transfer yapmalarinin ana nedeni gecen sezonki basarisizlik.

Başkan hakkında 1 günde geri dönenler transfer taraftarıdır.

Dursun hala aynı dursun kaldı ki müthiş transfer de yapmadılar.

Fikret Orman: "Aboubakar, bu yıl kiralık fakat kendisiyle ve kulübü Porto ile 4 yıllık anlaştık. Bu sene FFP yüzünden olmadı."

Müthiş transferler yapılmadıysa birilerini transfer taraftarı olarak itham etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

İtham etmiyorum ki Sarper. Kaldı ki diyorum. İsterse Messi'yi getirsin kötü bir başkanlık performansı sergilediği yönünde ki fikrim sabittir kendisi hakkında.

Ben bu adamda Galatasaray'ı yönetecek zekayı, yeteneği, derinliği göremiyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt