Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quaresmaaa yaaaa xD komutan fernandess xD bebee XDDDD carvalhal yaaa simao yaa XDDDD bjk 2012 ve 2013teki gibi

Uyku zaman kaybıdır

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Galatasaray, üzerinde 4 sponsorunun bulunduğu formasından yılda 18 M ₺ kazanacak. (Sabah)

30e5a04de63f6d9e11942a44523e013b.jpg

-Tapatalk-

Kötünün iyisi olmuş ama az , seneye şl olursa iyi sponsorlar olmalı

ntv yada ntvspora bakan varmı bilmiyorum adamlar haber bültenlerinde bize yer bile vermez olmuşlar bazen galatasaraydan devam ediyoruz diyor max 1 dk

beter olun pislikler

Galatasaray'da iz bırakan futbolculardan olan Elmander'e yönetim, antrenörlük teklifi yapmaya hazırlanıyor(AMK Spor)

-Tapatalk-

Ulu johanin klup bunyesinde olmasi moral verir taraftara . Kewell da benim adaylarimdan simdi watfordda alt yapi hocasi ama ileride bize gelme ihtimali yuksek

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ntv yada ntvspora bakan varmı bilmiyorum adamlar haber bültenlerinde bize yer bile vermez olmuşlar bazen galatasaraydan devam ediyoruz diyor max 1 dk

beter olun pislikler

İşte bizimkiside onların hesabı 1 dk bakarsan bakıyosun.Onun dışında takip edilecek bir yer değil.Bataklığın tam ortası ntvspor.

Yalnız Beşiktaş çok sağlam bir hava yakaladı. Alternatifli iyi bir kadroları var. Bizdede kalite var fakat şampiyonluk havası yok. Bu ateşlemeyi taraftar stadı doldurarak yaratır.

Marta kadar bjk butun maclarini hazirlik maci olarak gazianteplemi oynuyo ? Kaynak ne ?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt