Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esasında bilinç altında Muslera'nın Neuer'le birlikte dünyanın en iyi 2 kalecisinden biri olduğunu kabullenmiş.

Fakat sonrasında bu düşüncesini açıkladığı için tepki alabilirim refleksiyle durumu toparlamaya çalışmış.

:DD

Esasında bilinç altında Muslera'nın Neuer'le birlikte dünyanın en iyi 2 kalecisinden biri olduğunu kabullenmiş.

Fakat sonrasında bu düşüncesini açıkladığı için tepki alabilirim refleksiyle durumu toparlamaya çalışmış.

:DD
Müthiş bi tespit GSEdash. Boşuna forumun m.demirkolu demedik sana. :)

Ulan benim komşuya ziyarete Jimmy Briand geldi şimdi yolda bir allahın kulu adama selam vermedi ben hariç. Adam takir takir sallıyor golleri Hiç sıradan bir adam gibi davranıyorlar türkiye de sightorsson u bile tanirlar galiba.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adam türkiye den teklif almış benim kaleci olan komşu alanyasapor ile görüşmelere başlamış türkiyedeki olaylardan ötürü karısı istememiş. Ben aklına girdim orda el üstünde tutunurdun dedim helede alanya keklik kaynıyor dedim adam pişman oldu :D burda fırtına da yağmur da Guingamp takımında yedek oturmak nere Alanya da Top oynamak nere.

Salladıgim filan yok ne diyonuz siz

Sigdirson sakatlanmış, bu ne ya. Serdar , cavanda şimdi de bu. Aldığımız oyuncuları bir oynatamadık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt