Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skrtel kirmizi karti gördü :asd:

Dünya'nın en iyi stoperi Skrtel'i attılar mı oyundan, yazık olmuş.

2 sezondur surunuyor takım yabancıyı kaldırıp guzel günler göreceğiz diye 2 sene niye işkence ceksin takım? Ki bu süreçte UEFA cezası da aldik. Diyelim ki plandı bunlar. Ancak bu başarısız plan inan kirac ve diğer dedelerin yapacağı bir is olabilirdi. Her anlamıyla fiyasko.
Komplo teorisi bunlar hep. Geçiniz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu teoriyi ciddiye alıp iki satır da olsa yorum yapmanıza alındım Danyal bey.

Rieking ikinci derwall imiz olabilir , safları sıkı tutmakta fayda var

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Olum bu Eric Dier ile Alli amma abartılıyor yahu çok da bir numaralarını göremedim izlediğim maçlarda

Hele Alli çok artist mal bir tip iki uzaktan şut çekiyor diye adam yaptılar

ingilterenin golünü yediler asisti slovak topçu yaptı ofsayt kaldırdılar

İngiltere dört dakika duraklama bittikten 45 saniye sonra attı

Acaba ahmet Çakar bundan rahatsız olur mu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selam kızlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Giray Bulak, Emre Mor'un maçta ciklet çiğnemesine içerlemiş.

Giray Bulak adlı herif kendini Mourinho falan sanıyor zaten ve hocaya karşı da yarası var.

"Bundan 4-5 ay önce Fatih Terim’e Milli Takımların altyapısına talip olduğumu söyledim. Bana olmaz dedi. 34 yıllık kariyerimi sonlandırıp kendimi altyapıya verecektim. Ben bu ülkede yüzlerce oyuncu yetiştirdim. Bana olmaz derseniz ben de niye olmaz derim. Ben bir Türk olarak üzerime düşen görevi yaptım. Şu anda çok müsterihim. Kulüp takımlarından iş isteyemezdim ama işin içinde ülkem olunca böyle bir göreve talip oldum."

"Hiddink gelecek olduğu zaman Mahmut Özgener’e “Siz bu federasyon başkanlığına nereden geldiniz? Altay’dan. Ben Trabzonspor’u çalıştırmış Giray Bulak niye milli takımı çalıştırmayayım. Siz Real Madrid’in başkanlığından mı geldiniz? O yüzden Hiddink’in buraya gelmesi yanlış dedim. Fatih Terim’in yardımcılarından birini göreve getirin dedim"

[FONT=&quot]"Tabii ama şu da var; Genel Menajerlik başka bir şey olmalı. İstediğimiz gibi bir ortam olmadı. Ama bunları hiç açıklamadık. Ama şunu söylüyorum; Trabzonspor’u benden başka kimse şampiyon yapamaz. Trabzonspor şampiyon olacaksa benimle beraber olacak. Maalesef bu şehir kendi insanını sevmiyor, reddediyor. Yabancıyı daha çok seviyor."[/FONT]

Son düzenleme:
Giray Bulak adlı herif kendini Mourinho falan sanıyor zaten ve hocaya karşı da yarası var.
Ya o herif en hafif tabir ile gerizekalı öküzün teki. Umut'u Sabri'yi över ama Sneijderi yetersiz bulur.

Tam bir evlat sevici. Hadi bunu geçtim adamın hiç bir bilgisi yok, nasıl programlara falan çıkarıyorlar bunu hayret gerçekten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

O nasıl gol öyle illa atsınlar diye bekledikler sanki :D Norveç Defansı rezil

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt