Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok büyük şans çocuklar için ben orda olsam a takım hocası beni izleyecek canımı dişine takarim
Burdan tolga neuer e yakın top class bir kaleci yorumu ortaya cikiyorSenol Gunes Elimde Neuer ya da Muslera vardı da, oynatmadım mı? Kaldı ki Tolga, Muslera kadar iyi" sözlerini kullandı
GAMASPOR // "Tolga, Muslera kadar iyi kalecidir"
Bu teoriyi ciddiye alıp iki satır da olsa yorum yapmanıza alındım Danyal bey.2 sezondur surunuyor takım yabancıyı kaldırıp guzel günler göreceğiz diye 2 sene niye işkence ceksin takım? Ki bu süreçte UEFA cezası da aldik. Diyelim ki plandı bunlar. Ancak bu başarısız plan inan kirac ve diğer dedelerin yapacağı bir is olabilirdi. Her anlamıyla fiyasko.
Komplo teorisi bunlar hep. Geçiniz.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ümit ÇatarNasılsınsız minik kuşlar
Alli'ye haksizlik etmissin ya, dar alanda muazzam isler yapti yapiyor.Olum bu Eric Dier ile Alli amma abartılıyor yahu çok da bir numaralarını göremedim izlediğim maçlarda
Hele Alli çok artist mal bir tip iki uzaktan şut çekiyor diye adam yaptılar
"Bundan 4-5 ay önce Fatih Terim’e Milli Takımların altyapısına talip olduğumu söyledim. Bana olmaz dedi. 34 yıllık kariyerimi sonlandırıp kendimi altyapıya verecektim. Ben bu ülkede yüzlerce oyuncu yetiştirdim. Bana olmaz derseniz ben de niye olmaz derim. Ben bir Türk olarak üzerime düşen görevi yaptım. Şu anda çok müsterihim. Kulüp takımlarından iş isteyemezdim ama işin içinde ülkem olunca böyle bir göreve talip oldum."
"Hiddink gelecek olduğu zaman Mahmut Özgener’e “Siz bu federasyon başkanlığına nereden geldiniz? Altay’dan. Ben Trabzonspor’u çalıştırmış Giray Bulak niye milli takımı çalıştırmayayım. Siz Real Madrid’in başkanlığından mı geldiniz? O yüzden Hiddink’in buraya gelmesi yanlış dedim. Fatih Terim’in yardımcılarından birini göreve getirin dedim"
[FONT="]"Tabii ama şu da var; Genel Menajerlik başka bir şey olmalı. İstediğimiz gibi bir ortam olmadı. Ama bunları hiç açıklamadık. Ama şunu söylüyorum; Trabzonspor’u benden başka kimse şampiyon yapamaz. Trabzonspor şampiyon olacaksa benimle beraber olacak. Maalesef bu şehir kendi insanını sevmiyor, reddediyor. Yabancıyı daha çok seviyor."[/FONT]
Ya o herif en hafif tabir ile gerizekalı öküzün teki. Umut'u Sabri'yi över ama Sneijderi yetersiz bulur.Giray Bulak adlı herif kendini Mourinho falan sanıyor zaten ve hocaya karşı da yarası var.