Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Galatasaray oyuncuyu yeni aldı ve milli takımda sakatlandı.. Galatasarayda tazmınat isteyecek izlanda'dan
Iyi bari kiralama bedelini versinler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray oyuncuyu yeni aldı ve milli takımda sakatlandı.. Galatasarayda tazmınat isteyecek izlanda'dan
Beni aydinlatin renkler. Niye tazminat alacak sakatlandigi icin mi?
Milli takımda sakatlanan ve ameliyat olan Sigthorsson, bugün taburcu olacak. UEFA'dan tazminat istenecek. (Hürriyet)
Tsk, bir degisiklik olsun diye degistirme karari aldim. Belki sonra tekrar eski haline getiririm..Eski avatarının çok daha iyi ve karizma olduğunu söylemeliyim.
Yalniz forum olu
Milli takim sicti batirdi insanlarin heyecanina
Uzun sure sonra ilk defa Galatasaray'i izlemek icin heyecan dolu bir sinerji yakalamistim ama milli takim arasi sagolsun kursagimizda birakti
Transfer dönemi sonrası oluyor böyle.
)Yalniz forum olu
Milli takim sicti batirdi insanlarin heyecanina
Uzun sure sonra ilk defa Galatasaray'i izlemek icin heyecan dolu bir sinerji yakalamistim ama milli takim arasi sagolsun kursagimizda birakti
milli takım birşey yapmadı dün geceye kadar herkes normaldi ama o bizim efsanemiz paragöz egoist tayyip yalaması hocamız ortalıgı hiç edene kadar normaldi
adam resmen gülerek ortalıgı karıştırdı başardıda taraftarı böldü mesela ultra yanlısı satılıklar toz kondurmuyor su anda terime
imkanı olsan isveç hollanda macını açsın hollanda ve wes efsane oynuyor hollanda da tecrübelilerden bir tek wes var harika paslar atıyor
Reis Attı golünü !!
Kutsal Portakal mi?
Oyleyse reis bu sene costuracak bizi![]()