Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni aydinlatin renkler. Niye tazminat alacak sakatlandigi icin mi?

Milli takımda sakatlanan ve ameliyat olan Sigthorsson, bugün taburcu olacak. UEFA'dan tazminat istenecek. (Hürriyet)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir oyuncu milli takimda oldugunda sakatlaniyorsa kulupler her zaman tazminat alir.. Gunluk x bir miktar tam olarak neye gore belirleniyor bu rakam unuttum simdi.

Yalniz forum olu

Milli takim sicti batirdi insanlarin heyecanina

Uzun sure sonra ilk defa Galatasaray'i izlemek icin heyecan dolu bir sinerji yakalamistim ama milli takim arasi sagolsun kursagimizda birakti

Son düzenleme:
Kargalar karabuk ile oynayacakmis. Karabuk bir puan koparirsa Vodafone'a 4 puan fark ile cikariz

Deplasman derbilerinde 1'er puan alirsak buyuk avantaj saglariz

Transfer dönemi sonrası oluyor böyle.

Yalniz sadece transfer degil. TS cetesinin imha edilisi olsun , coplerin gidip yerlerine kalite transferlerin gelisi olsun (Serdar harici )

RieKing bey'in bizi bir sistem takimi yapmaya calismasi olsun gayet pozitif seyler var. Gercekten heyecan verici...

Sampiyon olursak ve RieKing israri devam
Ederse devrimci dedigimiz td'nin ta kendisi RieKing

Yalniz forum olu

Milli takim sicti batirdi insanlarin heyecanina

Uzun sure sonra ilk defa Galatasaray'i izlemek icin heyecan dolu bir sinerji yakalamistim ama milli takim arasi sagolsun kursagimizda birakti

milli takım birşey yapmadı dün geceye kadar herkes normaldi ama o bizim efsanemiz paragöz egoist tayyip yalaması hocamız ortalıgı hiç edene kadar normaldi

adam resmen gülerek ortalıgı karıştırdı başardıda taraftarı böldü mesela ultra yanlısı satılıklar toz kondurmuyor su anda terime

Almanya da yasayanlar Hollanda macini RTL Nitro dan izleyebilir

milli takım birşey yapmadı dün geceye kadar herkes normaldi ama o bizim efsanemiz paragöz egoist tayyip yalaması hocamız ortalıgı hiç edene kadar normaldi

adam resmen gülerek ortalıgı karıştırdı başardıda taraftarı böldü mesela ultra yanlısı satılıklar toz kondurmuyor su anda terime

Umarim RieKing yuzlerine yuzlerine attirir ki bu ftnin mevzusu kapansin

Yetherr

Dün Nazifoglu, bugün Dursun gayet net konustular hoca hakkinda. Umarim konu artik kapanmistir.

Keşke bi orta saha bi de sol stoper de alsaydık :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsveç - Hollanda maçında Sneijder'i yalnız bırakmayan Galatasaraylı taraftarlar :)

CrsVj01XEAA4Duw.jpg

imkanı olsan isveç hollanda macını açsın hollanda ve wes efsane oynuyor hollanda da tecrübelilerden bir tek wes var harika paslar atıyor

Reis Attı golünü !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt