Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Yok artik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artik..
Bütün yayınladığın duyumlardan hangisi gerçekleşti lan.ha şunu bileydin.fener ve trabzon işimize yarayabilir,bjkden puan alarak.
Bonservisi elinde o gidebilir başka takıma hala![]()
Lig icin konusuyorsak faydalanabilirler Gökhan ve Caner'den. Ama bu adamlarin defansi vasat oglu vasat. CL seviyesinde dayak yerler. Ayrica ben Adriano ve önünde zaman zaman Caner'in oynayacagini düsünüyorum. Sacma ama bizim türk hocalar sever böyle seyleri.Canerle Gökhan belli olmaz Şenolla şahlabilirler. Sağ bekte Gökhan her türlü Beckten iyi bence.
Adriano zaten iyi Caner joker olur.
İkisi Sosa-Gomez'in yerini dolduramaz orası ayrı ama kiralık konusu abartıldı.
olcan şu an boşta. Kulübüyle feshedildiğinden yanlış bilmiyorsam birsüre daha transfer olabiliyor. Bu nedenle gider biriyle anlaşır. Ama uyuşmazlık çözüm kuruluna gidip parasını da isteyebilir![]()
Talisca ile Sosa bambaşka tarzda adamlar.Lig icin konusuyorsak faydalanabilirler Gökhan ve Caner'den. Ama bu adamlarin defansi vasat oglu vasat. CL seviyesinde dayak yerler. Ayrica ben Adriano ve önünde zaman zaman Caner'in oynayacagini düsünüyorum. Sacma ama bizim türk hocalar sever böyle seyleri.
Talisca Sosa'nin yerini doldurabilir. Ama iste sene sonu gidecekse anlami yok.
Valencia hem Mangala yi almis hemde Garay icin 25 milyon euro odemis. 1 gunde 2 stoper.

Osmanlispor'un yeni transferi de yokmus.![]()
daha eklenmemis
Takılma herkesin dediğine boşver.nasılım ki ?