- 18 Temmuz 2009
- 81.810
- 238.854
- 5.093
Lan bizde Hamit diye bir adam vardı di mi cidden hiç aklıma gelmedi Selçuk'un yerine adam düşününce pardon adam demişim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nöbeti kapatmasaydık,bonservisi elindeki oyuncular için ne kadar süre vardı+ olarak
Samed Yeşil boşta yıllık 100bin € , Türkiye kupası golcüsü yapalım gelsin
Ben Arfa'yı PSG'ye gönderen Nice'in yaptığı transferler:
Souquet
Lusamba
Cyprien
Baysse
Dante
Balotelli
Belhanda (Kiralık)
Salih niye gitmedi onu anlamadım
Ben Arfa'yı PSG'ye gönderen Nice'in yaptığı transferler:
Souquet
Lusamba
Cyprien
Baysse
Dante
Balotelli
Belhanda (Kiralık)
Salihten medet umulur mu yav 4 stoper var zatenDenayer gelmeyince ve Donk gidince tutulması istenmiş galiba.
Salihten medet umulur mu yav 4 stoper var zaten
Fener'i rakip olarak görmezsek adam hakli. Bizim yaptigimiz transferler asla iyi degil. He BJK ne durumda? Onlar iyice b.ku yemis durumda. Parasizliktan her oyuncuyu kiraladilar, böyle planlama fln olmaz.
Yaptigimiz transferlerin arasinda benimde sempatik buldugum bir kac oyuncu var. Ama kabul edersek bizim asil hedeflerimizi karsilayacak oyuncular degil cogu. Lig'i gecelim.
Geçen yıl Rize maçında maç izlemeyi bırakmıştım o gün o sezonun çöp olacağı belli olmuştu çünkü.Milli mac arasi iyi olmadi ne guzel maclari izlerim diyordum.
Galatasaray, 31 kişilik kadroyu TFF'ye bildirdi. Listede altyapıdan 6 genç futbolcu da bulunuyor.
![]()