Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bizde Hamit diye bir adam vardı di mi cidden hiç aklıma gelmedi Selçuk'un yerine adam düşününce pardon adam demişim.

Nöbeti kapatmasaydık,bonservisi elindeki oyuncular için ne kadar süre vardı :D + olarak
Samed Yeşil boşta yıllık 100bin € , Türkiye kupası golcüsü yapalım gelsin

18-19 yaşlarında estiriyordu, olacak olacak deniliyordu yazık oldu adama. Anadolu takımları alsa iyi olurdu .

lusambayı da mı aldılar la,fransa 2.liginden kim önerdiysem aldılar:oley:.en çok guingampa gidn ikoko için üzüldüm.kaçırmamalıydık.

Fener'i rakip olarak görmezsek adam hakli. Bizim yaptigimiz transferler asla iyi degil. He BJK ne durumda? Onlar iyice b.ku yemis durumda. Parasizliktan her oyuncuyu kiraladilar, böyle planlama fln olmaz.

Yaptigimiz transferlerin arasinda benimde sempatik buldugum bir kac oyuncu var. Ama kabul edersek bizim asil hedeflerimizi karsilayacak oyuncular degil cogu. Lig'i gecelim.

Bence Avrupaya gitmedigimiz bu gecis sureci iin gayet iyi transfer. Ustelik kadro 5m'a geldigini dusunursen pek negatif bakamiyorum. Ana su Serdar Aziz transferi hala sinirlerimi bozuyor aga

Bu sezonu daha iyi değerlendirebilirdik. Hazır tek kulvarda yarışıyoruz, 2-3 genç sıkıştırabilirdik araya. Bu sene onları takıma adapte edip seneye ŞL'de oynatıp pazarlardık. Stoper mevkisine falan olabilirdi mesela bu ama Serdar'ı tercih ettiler yanlış bir hamle oldu.

Juventus, Axel Witsel transferini yetiştiremedi. Oyuncuyu gelecek yaz bedelsiz alacak.

Çok iyi oyuncu, yetiştirememeleri kötü olmuş.

Milli mac arasi iyi olmadi ne guzel maclari izlerim diyordum.
Geçen yıl Rize maçında maç izlemeyi bırakmıştım o gün o sezonun çöp olacağı belli olmuştu çünkü.

O takımı izleme hevesi Akhisar maçının ilk yarısında geri geldi müthiş oynadık çünkü umarım kanser etmezler bu sezon gerçi çok güvenemiyorum hala.

Galatasaray, 31 kişilik kadroyu TFF'ye bildirdi. Listede altyapıdan 6 genç futbolcu da bulunuyor.

CrOK-mvWAAAaA2Z.jpg:large

Yalniz bu fenerin kap cezasi yemesi lazim aga. Hadi 12'den nce yazdirdin ama kap aciklamasi yok ve sen adami transfer ettin. Ben mi yanlis biliyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt