Şükrü Erden
Baba Gündüz
Diger yazdiklarina birsey demeyecegim de Muhammet Demir den ancak Hamit den spor salonunda bosalan yeri dolduracak adam olur.
Başka yetenek de olabilir. G.Birligi de Muriqi var, ama Cavcav çok para ister.
Diger yazdiklarina birsey demeyecegim de Muhammet Demir den ancak Hamit den spor salonunda bosalan yeri dolduracak adam olur.
Başka yetenek de olabilir. G.Birligi de Muriqi var, ama Cavcav çok para ister.
Gelecek transfer dönemi şu oyunculardan kurtulmak lazım.
Hamit
Donk
Tarık
Chedjou
Sabri
Salih
Selçuk ve Poldi de Çin veya başka bir yerden iyi teklif gelirse satılması lazım. Poldi iyi ama kanata Blasczykowski tarz oyuncu tercih ediyorum.
Ayrıca kariyerli biri olduğu için iyi para kazanabiliriz. Selcuk'u da Burakin yanına gondermek lazım.
Sneijder geçen sezon gibi oynarsa o da satılması lazım.
Selcuk-Poldi-Sneijderi gönderdikten sonra en az 9-10m avro maaş yükten kurtulmuş olacağız.
O boşluğu Mvila, Clasie, Chiriches ve kanat oyuncu ile doldurabiliriz.
Ek olarak Orkan Çınar, Mami Demir ve Akpa Akpro gibi yetenekler alınmalı.
Mvila Çöp
Demir Çöp
Chiriches Çöp
Yasinin ismi Robben ile ayni cümlede tesüf ediyorum renktas
keske alabilsek sonucta biz bir yerimize sokmayacagiz o birilerine güzel güzel sokardi
Sureti ciddiyeSarkazm?
Sureti ciddiye
Mvila Sunderlandin en iyi oyuncularından birisiydi, Chiriches de Euro16nin en iyi stoperlerinden birisiydi.
İkisi çağ atlatır, yaşlı da değiller.

63 milyon denilen tabloda zaten vergi+ başarı primleri dahildi. Konaklama gibi giderler içinde yok. Ayrıca oyuncu maalarından kesilen cezalar da düşülmemiş tabloda onlarıda düşülmesi gerekiyor çünkü oyuncunun maalından kesiliyor o cezalar onuda FFP için yaptık zaten yüksek ihtimal yani şuan sınırdayız. Devre arası transfer yapmak istiyorsak oyuncu göndermeliyiz.Sınırı aştığımızı düşünüyorum vergi+maç başından farklı konaklama sigorta başarı primleri Vs gibi çok şey varmış