Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canada-Honduras maçı neden 23:06 da başlıyo bilen varmı hadi 23:05 anlarım da 6 ney

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

14224730_1358446800867467_5165762218185980701_n.jpg

Yüksel reisi banlatanların peşindeyım

Rose
Calma Resimler

Hareketli bir gün idi

Gs tv Magazin kanali falan mi

Yarin hazirlik maci var eger Mac yayinlanmazsa kapatalim kanali

bu milli maç aralarına koyayım he mi

Galatasaray, son günde Marsilya'nın ön liberosu Anguissa için girişimde bulundu ancak ret cevabı aldı. (L'Equipe)

CrYS6a4VUAEW7I5.jpg

bana göre josue çok yanlış bir transfer. elinde sneijder gibi bir oyuncu varsa daha önceden bursa’dan tanıdığımız josue’nun takviyesini oraya takviye yapmak çok doğru değil. çünkü bu iki oyuncu zaten beraber oynayamaz. bu iki oyuncuyu aynı anda sahaya sürersen sıkıntı yaşarsın.

josue dışında galatasaray çok iyi transferler yaptı. serdar aziz’i almakla o bölgedeki sıkıntısını giderir galatasaray. iyi bir oyuncu serdar, türkiye için de önemli.

eren derdiyok’u almakla çok iyi bir iş yaptılar. eren benim beğendiğim bir oyuncu. hava toplarında hakimiyeti var, gol vuruşlarında meziyetleri var, iyi bir santrfor ve gelişime de açık. stoper ve golcü sorununu çözdü bence galatasaray.

benim gördüğüm kadarıyla riekerink ve ekibi konusunda zayıf kalacaklar. bir teknik adam olarak bunları söylemek istemiyorum ama söylemek zorundayım; galatasaray’ın teknik ekibi çok ciddi sıkıntı. kenar yönetim çok sağlam durmuyor. bana göre oyuncu grubu iyi, yapılan transferler iyi ama kenar yönetim güven vermiyor.

bakalım galatasaray camiası nereye kadar sabredecek, bu şekilde ne kadar gidecek göreceğiz. kazandıkça, galibiyetler geldikçe belli bir yere kadar giderler ama o sabır, o puan durumundaki yer, hedefe ilerleme, yarışmacı takım olabilme bunlar çok önemli büyük takımlarda. oradan koparsan her şey biter.

sergen yalçın

benim gördüğüm kadarıyla riekerink ve ekibi konusunda zayıf kalacaklar. bir teknik adam olarak bunları söylemek istemiyorum ama söylemek zorundayım; galatasaray’ın teknik ekibi çok ciddi sıkıntı. kenar yönetim çok sağlam durmuyor. bana göre oyuncu grubu iyi, yapılan transferler iyi ama kenar yönetim güven vermiyor.

Ya sen kimsin? :asd22:

Demek ki neymis,sergen adindaki insanlar bos konusuyormus

Akhisar macinda herkes hayran kaldi,sahada tolga ve eren disinda yeni transfer yoktu

Ayni kadro ile denizli ve hamza döneminde akhisar macindaki futbolu izleyemedik

Demek ki neymis,sergen adindaki insanlar bos konusuyormus

Akhisar macinda herkes hayran kaldi,sahada tolga ve eren disinda yeni transfer yoktu

Ayni kadro ile denizli ve hamza döneminde akhisar macindaki futbolu izleyemedik

Bence onlarin doneminde "futbol" izlemedik ya neyse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt