- 9 Ağustos 2011
- 59.447
- 34.138
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim kayınperder trabzonsporlu , beraber izleri maçları.Lan ne Fenerbahce'mis sabah'tan beri ara ara Aspor'u aciyorum, sabah'tan beri yemin ederim abartisiz Fenerbahce konusuluyor.
Bu ne lan
çocuk adamına göre şekle giriyor , bak tatktisyen kucağında hemen el kol oynamaya başlamış , de jong'un kucağına verseler kaşları çatacak besbelli
MaşAllah cok tatli
Gs tv olayini nazifoglu anlatmisti. Riekerink maci basina kapali yaptirmak istiyomus. Yayin yasagi riekerinkten kaynaklaniyo yani.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent gs tv ye cikmisti orada soyledi hocamiz istemiyor yoksa gs tv maci vermeye cok hevesliydi diye . Demek ki rakip analizcilere daha az done vermek istiyor . Yoksa bize gicik olmuyodur heralde .d vermeyin bunlara mac falan diye .d.dsebebi neymiş acaba takımın halini görürdük en azından.
Muslera
Cavanda Chedjou Hakan Carole
Jong Tolga
Bruma Sneijder Podolski
Eren
Boş
Linnes Serdar Boş Boş
Boş Selçuk
Sinan Josue Yasin
Sightorsson
Yedekleri bu sene daha iyi buldum. Devre arası stoper-sol bek ve orta saha alınmalı. Stoper ilk 11 oyuncusu olmalı.
10 yılda bir şampiyon olup sonra da böyle kendilerini bir halt sanıyorlar ya en çok da ona bitiyorum.dün bjkli bir arkadaşım laflıyorduk dedim sosayı ararsınız siz ne sizde ne fbde şu an 10 numara yok adam diyor ki
"taliscayı aldık sen ne diyorsun gelecegin rivaldosu diyorlar adama"
yeminle dondum kaldım
Riek hocam takım ile taktik çalışacak anlaşılan.sebebi neymiş acaba takımın halini görürdük en azından.
Boş-1 Semih
Boş-2 Sabri (Linnes sol bek)
Boş-3 Hamit
Çöp görsen de adam var orada Murat.![]()
tarik donk ve emrahla birlikte 3üde gönderilmeli![]()
Burger King Zenit'e 6.8m avroluk teklif yapmış. Takimin adını Zenit Burger King olarak değiştirilmesini istemişler.
Zenit de teklife cevap verdi.