Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole'u beğenmeyenlere zaten Caner gibi sahtekar müstehak. Muz orta açıyor diye başımıza iyi sol bek kesildi.

Hem Gökhan Gönül'ün hem de Caner'in foyası Euro'da mis gibi ortaya çıktı. Bu iki adamı yıllardır abarta abarta bitiremediniz. Nasıl Selçuk 1,5 sene oynadığı topun ekmeğini yediyse aynısı da Gökhan için geçerli 2-3 sene iyi top oynadı hâlâ onun ekmeğini yiyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yarın u 16nın maçı var 13:00te...2001 doğumluların galiba.bunlar da çok iyi.fatih terim sağolsun 2000 ve 2001 jenerasyonunda onun payı var.

Carole'u beğenmeyenlere zaten Caner gibi sahtekar müstehak. Muz orta açıyor diye başımıza iyi sol bek kesildi.

Hem Gökhan Gönül'ün hem de Caner'in foyası Euro'da mis gibi ortaya çıktı. Bu iki adamı yıllardır abarta abarta bitiremediniz. Nasıl Selçuk 1,5 sene oynadığı topun ekmeğini yediyse aynısı da Gökhan için geçerli 2-3 sene iyi top oynadı hâlâ onun ekmeğini yiyor.

Gökhan savaşıyor ordan kazancı

Ne hikmetse sadece kulüplerinde yapıyorlar ama bunu. Özellikle volkan. Ayisi yapıyordu bunu.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan savaşıyor ordan kazancı

Ne hikmetse sadece kulüplerinde yapıyorlar ama bunu. Özellikle volkan. Ayisi yapıyordu bunu.

Bunu ben de yıllardır söylüyorum. Milli takım hocası olsam Sabri'yi çağırırım Gönülü yine de çağırmam.

Berbat ötesi bir milli takım "performansı" var. Insan bu kadar mı ruhsuz olur. Fener de köpek gibi koşuyor ama.

Bunu ben de yıllardır söylüyorum. Milli takım hocası olsam Sabri'yi çağırırım Gönülü yine de çağırmam.

Berbat ötesi bir milli takım "performansı" var. Insan bu kadar mı ruhsuz olur. Fener de köpek gibi koşuyor ama.

Bunları kulupten de fisekliyor olabilirler.
Şimdi oyuncu gindermeseler vatan haini damgası yiyip ustune bide ceza alacaklar.
Milli takım arası olmadan kendinizi yormayin bize lazimsiniz gibi bir konuşma yaptıklarını dusunuyorum
İstisnasız fenerden hiçbiri katkı yapmıyor.
Belki mücadele açısından topal.
Başka aklıma gelmiyor.

Canerin muz orta dışında ne hücumda nede savunmada bir katkısı yok selçuk gibi tek sezonluk topçu. bu adamı alırsın tüm sisteminin içine eder seni kendine uydurur. G.gönülde 2008 sezonundaki dehşet performansı sayesinde bu kadar kaldı efsane oldu selçukla aynı hikaye. Eskiden türk oyuncularda devamlılık vardı şimdi çoğu tek sezon efsane oynayıp sonra idare etmeye başlıyor.

Bunları kulupten de fisekliyor olabilirler.
Şimdi oyuncu gindermeseler vatan haini damgası yiyip ustune bide ceza alacaklar.
Milli takım arası olmadan kendinizi yormayin bize lazimsiniz gibi bir konuşma yaptıklarını dusunuyorum
İstisnasız fenerden hiçbiri katkı yapmıyor.
Belki mücadele açısından topal.
Başka aklıma gelmiyor.

Olabilir yani Fener bu sonuçta, bunlardan her pislik beklenir.

Hakkını verelim Tuncay vardı işte bir de o ateşliyordu milleti sahada mesela Euro 2008 de çok işimize yaramıştır.

Olabilir yani Fener bu sonuçta, bunlardan her pislik beklenir.

Hakkını verelim Tuncay vardı işte bir de o ateşliyordu milleti sahada mesela Euro 2008 de çok işimize yaramıştır.

Euro 2008 de bambaşka bi kenetlenme vardı
Bu ardı ardına gelen galibiyetler mi yoksa verilen bir söz mü gerçekleştirildi bilemiyorum ama onun yarısi su 2016 da olsa ilk 3 garantiydi.
Bizimkiler prim kavgası yapmaktan oynayamamayi seçmişler

Euro 2008 de bambaşka bi kenetlenme vardı
Bu ardı ardına gelen galibiyetler mi yoksa verilen bir söz mü gerçekleştirildi bilemiyorum ama onun yarısi su 2016 da olsa ilk 3 garantiydi.
Bizimkiler prim kavgası yapmaktan oynayamamayi seçmişler

Bizim takım çok abartıldı ya turnuva öncesi. Forumda bile yok yarı final görürüz diye atıp tutanlar vardı.

Turnuvanın en kötü takımlarından biriydik belki de en kötüsü, takım ruhu olmayan bir takımdan zaten hiç bir halt olmaz. Herkes kendi menfaatini düşünür haldeydi bizde, oysa 2008 deki gibi herkes kenetlense ve savaşsa gruptan çıkardık hele hele en iyi 3.olan takımların çıktığı bir statüde.

Hakan Her ne kadar futbol mantalitesi murhanla eşdeğer olsada foruma renk veren bir üyeydi onu özlücem boşluğu dolmaz :(

Hakan Her ne kadar futbol mantalitesi murhanla eşdeğer olsada foruma renk veren bir üyeydi onu özlücem boşluğu dolmaz :(
Murhan eskiden herkese çöp diyordu bu huyundan vaz geçti nedense son zamanlarda.

Umut'un Kayseri transferinde Murhan'ın parmağının olduğuna dair söylentiler var. Galatasaray aşkı ile memleketinin takımını yaktı adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt