- 9 Ağustos 2011
- 59.447
- 34.138
- 3.408
10 kisiyle mi oynayacaklarmisSinan engin fener 4-1-3-1 oynamali diyor
Yeni sistem h.o
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kisiyle mi oynayacaklarmisSinan engin fener 4-1-3-1 oynamali diyor
Yeni sistem h.o
Çıktım. görülcek hesaplarım olucak lakin şuan yorgunum danyal :/Oo puki cikmissin mapushane den
Gökhan savaşıyor ordan kazancıCarole'u beğenmeyenlere zaten Caner gibi sahtekar müstehak. Muz orta açıyor diye başımıza iyi sol bek kesildi.
Hem Gökhan Gönül'ün hem de Caner'in foyası Euro'da mis gibi ortaya çıktı. Bu iki adamı yıllardır abarta abarta bitiremediniz. Nasıl Selçuk 1,5 sene oynadığı topun ekmeğini yediyse aynısı da Gökhan için geçerli 2-3 sene iyi top oynadı hâlâ onun ekmeğini yiyor.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Admine atar gider, tehtid veya tahrik ceza sebebidir.Çıktım. görülcek hesaplarım olucak lakin şuan yorgunum danyal :/
Bunu ben de yıllardır söylüyorum. Milli takım hocası olsam Sabri'yi çağırırım Gönülü yine de çağırmam.Gökhan savaşıyor ordan kazancı
Ne hikmetse sadece kulüplerinde yapıyorlar ama bunu. Özellikle volkan. Ayisi yapıyordu bunu.
Bunları kulupten de fisekliyor olabilirler.Bunu ben de yıllardır söylüyorum. Milli takım hocası olsam Sabri'yi çağırırım Gönülü yine de çağırmam.
Berbat ötesi bir milli takım "performansı" var. Insan bu kadar mı ruhsuz olur. Fener de köpek gibi koşuyor ama.
Yok olum onla işim olmaz artık bejekeliyi kastediyorum.Admine atar gider, tehtid veya tahrik ceza sebebidir.
Bildireyim bende çok yorgunum zaten sonra hesaplasalim
Kural belli cezalı formunda da yazdım sen bilirsinYok olum onla işim olmaz artık bejekeliyi kastediyorum.
Yok olum onla işim olmaz artık bejekeliyi kastediyorum.
Bunları kulupten de fisekliyor olabilirler.
Şimdi oyuncu gindermeseler vatan haini damgası yiyip ustune bide ceza alacaklar.
Milli takım arası olmadan kendinizi yormayin bize lazimsiniz gibi bir konuşma yaptıklarını dusunuyorum
İstisnasız fenerden hiçbiri katkı yapmıyor.
Belki mücadele açısından topal.
Başka aklıma gelmiyor.
Euro 2008 de bambaşka bi kenetlenme vardıOlabilir yani Fener bu sonuçta, bunlardan her pislik beklenir.
Hakkını verelim Tuncay vardı işte bir de o ateşliyordu milleti sahada mesela Euro 2008 de çok işimize yaramıştır.
Bizim takım çok abartıldı ya turnuva öncesi. Forumda bile yok yarı final görürüz diye atıp tutanlar vardı.Euro 2008 de bambaşka bi kenetlenme vardı
Bu ardı ardına gelen galibiyetler mi yoksa verilen bir söz mü gerçekleştirildi bilemiyorum ama onun yarısi su 2016 da olsa ilk 3 garantiydi.
Bizimkiler prim kavgası yapmaktan oynayamamayi seçmişler
Hakana şakamı yaptınız yoksa cidden 86 günmü :/Kural belli cezalı formunda da yazdım sen bilirsin
Hakana şakamı yaptınız yoksa cidden 86 günmü :/
Murhan eskiden herkese çöp diyordu bu huyundan vaz geçti nedense son zamanlarda.Hakan Her ne kadar futbol mantalitesi murhanla eşdeğer olsada foruma renk veren bir üyeydi onu özlücem boşluğu dolmaz![]()