Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız net Terim bize gelmek için can atıyor . Anlamadığım çok istiyorsa neden başta gelmedi , rikering geldikten sonra böyle şeylere giriliyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu yapılan Riekerink'e değil de sıradan bir yerli hcaya yapılsa programlarda kıyamet kopardı.

Ne saygısızca bir hareket.

Dursun'dan her şey beklenir, taraftarın gözünü boyamak için yarın Riekerink'i gönderir yerine getirir FT'yi.

Yalnız net Terim bize gelmek için can atıyor . Anlamadığım çok istiyorsa neden başta gelmedi , rikering geldikten sonra böyle şeylere giriliyor .

Garantiye aldı kendisini.

Kimlerin alınacağını görmek istedi.

Fazla abartıyorsunuz. Milli takımla Dünya Kupası'na gitmek için uğraşıyor ancak katilamazsak bize gelebilir.

Riekerink'e yapilan terbiyesizlik

Yonetim'in aciklama yapmasi lazim

Mantıklı aslında , öyle olursa rikering alt yapıya geçer . Yalnız hem adama ayıp olur hem de son senelerinde Fatih hocanın garip takıntıları çıktı ( Ozan gibi)

Riekerink'i artık alt yapıya gönderemezsin renktaş.

Ve şuan olanlar Riekerink'e büyük saygısızlık.

Ulan madem gelecektin, neden 2.5 ay önce gelmedin?

Baktı ki iyi transferler yapıldı, takım 2'de 2 yaptı. Milli takımda işleri kötü gidiyor. Şimdi gelmek istiyor ama biz yemeyiz. Riekerink'i de yedirmeyiz.

Yönetim Riekerink i destekleyen aciklama yapmali.

Valla bilmiyorum ama sanmıyorum da . Gelmez yani, 900 bin alan adamı hele hiç göndermezler

Fatih Terim gelirse 2 yıl şampiyon olursun fakat 10 yılı kaybedersin.

Riekerink'e sabredilmesi taraftarıyım.

Sezon başında kimse elini taşın altına koymazken, ki buna Terim'de dahil. Kendisi zor durumda devam etmeyi seçti ve iyi şeyler yapıyor.

Sabredilirse daha da iyi olacağı inancındayım.

Ben Real Madrid'e karşı atak futbolu oynayıp 6 gol yiyen bir takım izlemek istemiyorum.

Yanlız şu vida bizde olsa net şampiyon olurduk tank gibi adam

Yalnız dursun ile terim bir çalışırsa olacakları düşünemiyorum düşünmek istemiyorum

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

tolgahan çiçeki izliyomuşuz totomaça göre,solbeke alternatif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt