Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar hamdolsun yine sakat. Gökhan Zan'dan beter çıktı.

Çok iyu transfer gerçekten. Demi Can BÜYÜK
Ya abi burada söyleyince hep biz kötü oluyoruz ama işte herşey ortada. Her yönüyle bok gibi bir transfer. Yazık günah ya şu savrulan paralara.

6 Milyonu çöpe attık, yüksel yıllık maaşı da cabası. Nazifoğlu diyordu ben alırdım, sorun çıkarsa suçlu benim diye. Hadi lan çık öde o zaman bu fahiş paraları.

Şaka gibi bir kulübüz. Bok vardı sanki de Serdarı aldılar, sonra çıkıp şov yapıyor yok Denayer şöyle böyle Aslan diye. Eh biraz daha erken uğraşıp o çocuğu alsaydınız o zaman. Hem Serdar dan genç hem de çok çok çok daha yetenekli bir futbolcu.

Çok pis komisyon döndü bu Serdar transferinde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya abi burada söyleyince hep biz kötü oluyoruz ama işte herşey ortada. Her yönüyle bok gibi bir transfer. Yazık günah ya şu savrulan paralara.

6 Milyonu çöpe attık, yüksel yıllık maaşı da cabası. Nazifoğlu diyordu ben alırdım, sorun çıkarsa suçlu benim diye. Hadi lan çık öde o zaman bu fahiş paraları.

Şaka gibi bir kulübüz. Bok vardı sanki de Serdarı aldılar, sonra çıkıp şov yapıyor yok Denayer şöyle böyle Aslan diye. Eh biraz daha erken uğraşıp o çocuğu alsaydınız o zaman. Hem Serdar dan genç hem de çok çok çok daha yetenekli bir futbolcu.

Çok pis komisyon döndü bu Serdar transferinde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ligde katkı versr bari.

arkadaşlar Podolski kafasında bitirmiş GS'yi zaten tatilden en geç dönen o şimdi birde sakatlanır sakatlanmaz yeniden almanya ya gitti aklı burda değil adamın devre arası çin'den iyi bir teklif gelirse gönderilsin+Selçuk+Chedjou+Hamit+Sabri+Salih i de gönderip bir sağ kanat +bedava M'vila alabiliriz ve şampiyon kadro kurarız

Muslera
Cavanda-Serdar-Chedjou-Carole
De Jong-Tolga
Sneijder
Umar---------Bruma
Eren​

sakat diye oynatmıyoruz.
milli takıma seçilip oynuyor.
bize dönünce sakat dönüyor.
böyle saçmalık görmedim:atess:

Gereksiz zorluyor Serdar bence kendini. Oyuncuya bırakılmamalı bu tercih. Sakatsa gönderilmemeliydi milli takıma bu kadar basit. 1 doktor raporuna bakar.

Gereksiz zorlama değil kendisine iyi bakmıyor çok belli.

arkadaşlar Podolski kafasında bitirmiş GS'yi zaten tatilden en geç dönen o şimdi birde sakatlanır sakatlanmaz yeniden almanya ya gitti aklı burda değil adamın devre arası çin'den iyi bir teklif gelirse gönderilsin+Selçuk+Chedjou+Hamit+Sabri+Salih i de gönderip bir sağ kanat +bedava M'vila alabiliriz ve şampiyon kadro kurarız

Muslera
De Jong-Tolga
Sneijder
Umar---------Bruma
Eren​

EURO 2016'daydı adam, geç dönmesi normal değil mi sence?

Muslera
De Jong-Tolga
Sneijder
Umar---------Bruma
Eren​

Güzel senaryo kurtmussun kafanda. Bravo.

cavandayi niye kayseriye götürmemişler

Serdar her zaman boyle kadrolara yazmaya gerek yok.
Oynamadan form da tutamaz . Gitti 6.5 milyon euro . Levent cebinden odesin bu sene o parayi .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz'in elimizde patlayacağı kabak gibi ortadaydı o paralara ne stoperler alınırdı avrupadan

Şu an mesaisinin sonuna yaklaşan ve cuma trafiğinde eve dönüş hesapları yapan renkdaslarima gelsin bu foto

3dce8ccda294492104d0ba94789aac69.jpg

sent by note ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt