Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Jong'da bir şey yokmuş iyi bari
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jong'da bir şey yokmuş iyi bari
resmi aciklama mi geldi?
Kerim ZENGİN ile tartışmasına girdi de bruyne konusunda da 6 ay çok ağır olmuş. Özelden tartışma devam mı etti bilmiyorum tabiki.Sükrü niye ceza yedi
Sükrü niye ceza yedi
Ve golü yedilerhaydaa Hajrovic oyunda Bremen icin

Cezalik durum nedir? Kufur yok birsey yok
Hemde 6 ay
"Pep'ın cinsel organını elleyecek cinsten."
Bu ne? Bariz saksocu imasında bulunulmuş. En azından ben böyle bir anlam çıkardım.

Şükrüye bak cesaret yemiş.
"Pep'ın cinsel organını elleyecek cinsten."
Bu ne? Bariz saksocu imasında bulunulmuş. En azından ben böyle bir anlam çıkardım.

Simdi gordumde 6 ay gerektirecek bir durum yok yinede
Normalde kimsenin ceza almasini istemem acik konusmak gerekirse. Ama bu Sükrü denen cocuk herkesin ikili tartismasina karisip laf sokup durmaya calisiyordu like atarak. Kendisinin tartismaya girecek yüzü de yoktu acikcasi.Kerim ZENGİN ile tartışmasına girdi de bruyne konusunda da 6 ay çok ağır olmuş. Özelden tartışma devam mı etti bilmiyorum tabiki.
Hiç dikkat etmedim ve edemiyorum da. Tapatalk da kim like atmış atmamış göremiyoruz maalesef ama senin gözüne çarptıysa inanırım sana tabiki.Normalde kimsenin ceza almasini istemem acik konusmak gerekirse. Ama bu Sükrü denen cocuk herkesin ikili tartismasina karisip laf sokup durmaya calisiyordu like atarak. Kendisinin tartismaya girecek yüzü de yoktu acikcasi.
Örnegin 2 kisi kavga ediyor, baska biri 1 km uzaktan küfür edip kaciyor gibi.