Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben arfa böyle giderse aziz taraftarını yemlemek için alırmı diyorsun bunu böylemi anlamalıyız?

Biz almaliyiz biz. Sneijder´i satip, Ben Arfa´yi getirmek, tarihimizin en dogru hamlelerinden bir tanesi olur. Ben Arfa cok cabuk harcanabilecegi, bir takima gitti. Kulüpde bütce, sinirsiz nerdeyse. Bizde kahraman olabilirdi. Tam süperligde efsane olacak oyun tarzi, yetenek, ve karakter var cocukda.

Biz almaliyiz biz. Sneijder´i satip, Ben Arfa´yi getirmek, tarihimizin en dogru hamlelerinden bir tanesi olur. Ben Arfa cok cabuk harcanabilecegi, bir takima gitti. Kulüpde bütce, sinirsiz nerdeyse. Bizde kahraman olabilirdi. Tam süperligde efsane olacak oyun tarzi, yetenek, ve karakter var cocukda.

bu senaryoyu geçen yıldan beri düşlüyorum keşke olsa sence terim 4-4-2 sinde kullanılabilirmi arfa?

ohhhhh adamlar sneijderi satmış ben arfayı getirmiş üstüne rikenksi kovup 4-4-2 düzenine geçip terimi takımın başına getirmişler.
inş. ihrac yersiniz baylar

Üyenin biri arda ve ozana ağar küfür etti haksızlığa uğradığını düşündüğü için

Emrah admin sinirlerine hakim olamadı oda küfür etti

İnsanlık halidir ama burda gerçekten hepimiz bazen çok fazla ileri gidiyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Levent Tüzemen'in on tane yanlış ve muhtemelen yalan söylediği şey var. Arada tek bir şey doğru söyledi o da Jong ve Tolga beraber zor oynar. Kabız takım olur.

Ha bir de Yasin'in çıkması saçma.

Aynı şeyleri Riekerink değil de Terim olsa söyleyemez ama bu bit.

Selçuk'un artık yavaş yavaş pili bitiyor. Çetesi de tamamen dağıldı. 6 ayda bütün çete üyeleri defoldu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Merhaba arkadaşlar

Ümitin çakma üyeliği ortaya çıkmış

El birliğiyle Ümit ile uzantılı tüm bağlantıları bitireceğiz inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt