Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle birşey var renktaş eğer Tolga gerçek manada b2b olarak hücumada katkı vermeye başlarsa gerçekten tüm parayı amc'ye gömmeyi isterim ben özellikle arsenal'de istenmeyen WILSHERE i çok isterim yok ama Tolga sadece defansif olarak oynamaya devam ederse iki tane B2B orta saha ile 4-3-3 e geçmek isterim
Wilshere i istediğini biliyorum durumu hakkında pek bilgim yok lakin ayrılsa bile bu yaşta ülkemize gelmesi çok zor görünüyor :( ben amc ye bağlı oynayan bir takım yerine 4-4-2 yada 4-3-3 gibi daha kompakt oynanabilen dizilişlerle oynamamızı isterim açıkcası yani kaliteli hücuma dikinede oynayabilen bir box to box şık olurdu. Osmanlılı ndiaye bu rolü karşılarmı sence?

selcukunda snejderinde oynadigi top bes para etmez.ikiside sutlanmali.genlerimizde old. uzre 4-4-2'ye gecerekten ,hucum pres yapan rakibi bogan kimligimize geri donmemiz gerek.en son elmander-necati de gormustuk bunu.kanimca sikerson-poldi ikilisiyle benzer uyumu yakalayabiliriz.

Can BÜYÜK

Tolganın hücumsal özellikleri nasıl renktaş yeri geldiğinde takımı öne taşıyabilicek potantialı varmı?

Wilshere i istediğini biliyorum durumu hakkında pek bilgim yok lakin ayrılsa bile bu yaşta ülkemize gelmesi çok zor görünüyor :( ben amc ye bağlı oynayan bir takım yerine 4-4-2 yada 4-3-3 gibi daha kompakt oynanabilen dizilişlerle oynamamızı isterim açıkcası yani kaliteli hücuma dikinede oynayabilen bir box to box şık olurdu. Osmanlılı ndiaye bu rolü karşılarmı sence?

Karşılar doğrudur fizik üstünlüğü hızı var adamın tekniğide iyi ama tek başına yetmez Ndiaye en az bir tane daha B2B orta saha gelirse tadından yenmez mesela kim olabilir bu çok uçuk bir örnek tabi ama Rafinha varya Barça'da onun gibi bir adamla gelmesi lazım mesela Bjk bnu oturtdu Oğuzhan biraz daha teknik bitirici adam Talisca TR liginin çok üstünde bir B2B
bizde öyle düşünürsen De Jong veya Tolga iyi bir kesici Badou Ndiaye müthiş B2B yanına teknik pozisyon üreten Rafinha gibi düşün renktaş

Wilshere güzel olur cidden. Kulüp doktorları bi İngiliz görmüş olurlar.

Demba Ba Gomez 'de bu lige müzmin sakat olarak geliyordu renktaş veya hayatında sakatlanmamış Tobias Linderoth maça çıkamadan gitti takımdan sakatlık meselasi şans işi olabilirde olmayabilirde

Demba Ba Gomez 'de bu lige müzmin sakat olarak geliyordu renktaş veya hayatında sakatlanmamış Tobias Linderoth maça çıkamadan gitti takımdan sakatlık meselasi şans işi olabilirde olmayabilirde
Wilshere gelmez zaten. Ayrıca yaratıcılık olarak çok da üstün bi futbolcu değil bence (yeteri kadar iyi tabi) ve daha çok 8 numara.

Wilshere gelmez zaten. Ayrıca yaratıcılık olarak çok da üstün bi futbolcu değil bence (yeteri kadar iyi tabi) ve daha çok 8 numara.
Senin futbol görüşlerin önemli talha sen sneijder selçuksuz muhtemel yeni düzenle ilgili nasıl bir kurguya sahipsin kafanda?

Senin futbol görüşlerin önemli talha sen sneijder selçuksuz muhtemel yeni düzenle ilgili nasıl bir kurguya sahipsin kafanda?
Ben 10 numaralardan çok keyif alırım şahsen. Özellikle bileklerini iyi kullanan, kıvrak, manyak paslar atabilen 10 numaralar favorim. Şutları inanılmaz olmasa da olur, modern 10 numaralar gibi 90 dakika koşmasa da olur. David Silva, Özil gibi. Arkasında da bi Matuidi/Verratti/Kroos/Fabregas tarzı ya b2b ya da pasör bi adam, bi de tamamen defansif bi adam tercihim. İki adet Matuidi tarzı adam da olur.

2 adet 8 numara, arkalarında 6 numara da güzel. 8'lerden birinin Gündoğan, Thiago, Iniesta, Modric gibi bahsettiğim 10 numaraya benzer özellikte olmasını tercih ederdim. Öbürü de yukardaki şekilde b2b yahut pasör.

Bu arada bence Sneijder 4-2-3-1'in 2'lisinden biri olabilir doğru bi düzende.

Sneijder ile Selçuk'un gideceğini düşünürsek şöyle bişey uygun bnc:

NDJ-Tolga/Hernanes
Valbuena (başkası aklıma gelemedi)

veya

NDJ
Hernanes-NuriŞ (mesela)

Vılşeyır müzmin sakat bir genç futbolcu. Şöyle örnek verelim, kendisi şuan 24 yaşında ve yaklaşık 2,5 yılı sakat geçirdi toplamda.

17-18 yaşlarındaki halini izlediğimde çok heyecanlanıyordum hatta Fifa-Pes vs oynarken ilk transferim kendisi oluyordu (eğer oyunda Recoba yoksa tabii ki), takımı üzerine kurduğum dahi oldu, İngilizler'in abartısı kadar değildi belki ama çok yetenekli ve iyi bir oyuncu olabilirdi, 19 yaşında iken müthiş ağır sakatlıklar yaşamaya başladı, çok şanssız bir futbolcudur, şuan kariyerinin sonuna yaklaşmış ortalama bir orta saha oyuncusundan daha fazla sakatlık geçirmiştir muhtemelen, üstelik 5-6 sene içerisinde ve daha toy iken.

Gelse katkısı olur mu, tabii olur.
Gelir mi, şuan asla.

bizim seneye tabiri cayizse Lincoln tipinde bir 10 numara bulmamız lazım atan attıran çalım dribling klas hareketler bilekleri müthiş böyle arada topukla rabona filan pas atan bir 10 numaraya ihtiyacımız var eğer Tolga kendini ofansif anlamda biraz daha geliştirirse Tolga'dan çok iyi bir B2B orta saha olur işte key pass ne bileyim adam eksiltme verkaçlar da filan bulunması ve uzaktan şurlarıda biraz geliştirebilirse kimse tutamaz onu

bizim seneye tabiri cayizse Lincoln tipinde bir 10 numara bulmamız lazım atan attıran çalım dribling klas hareketler bilekleri müthiş böyle arada topukla rabona filan pas atan bir 10 numaraya ihtiyacımız var eğer Tolga kendini ofansif anlamda biraz daha geliştirirse Tolga'dan çok iyi bir B2B orta saha olur işte key pass ne bileyim adam eksiltme verkaçlar da filan bulunması ve uzaktan şurlarıda biraz geliştirebilirse kimse tutamaz onu
Bu ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt