Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan her spor sitesi , kanali Selcuk olayini konusurmu aga? Ne rezil bir spor ulkesiyiz...

Bu acemi yonetim bu baskinin altindan kalkamaz. Sadece disardan degil belli ki iceriden birileride talimat veriyor...

Bu yonetim kontrol altina alamaz bu olayi , kaos yakindir. Olan yine bize olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eren'in potansiyeli çok yüksekti bunu kullansa iyi yerlere gelirdi zaten ki genç yaşta Leverkusen'e gitti de sonrası uçurum.

Son şansı Galatasaray

Hamza her hafta hatali degisiklik yapiyordu ama bu kadar ustune gidilmedi. Riekerink Yasin'i cikartti adamin agzina siciyorlar

Boyle ulkeye futbol fazla. ABV sizin gibi serefsiz hasiyetsizlere

Bu senede sampiyon zor. Taraftarimizin bazilari bile Selcuk kesilmez diyor.

Kalka olacak yonetim gormuyorum ben. Ayagimiza celmeyi takarlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

selçugu terim kesseydi ki kesti kimse agzını acıpta tek kelime edemezdi hatta ultra yalakası taraftarlar bile edemezdi

terim ne dedi istatistikler ortada kadroya almadıgım mallar koşmuyor hatta kıcını bile kaldırmıyor acık acık

galatasaraydan kesilince hemen fenerliler fırlıyor

bunu söyleyenler galatasaraylı filan degil adminler biraz iş yapsa ultra yalakalarını atsalar forumdan daha birlik olur

Timeline ın %80 i emekli futbolcumuza ait olduğuna göre medya algı operasyonunda başarılı olmuş demektir.

Şu Jor ve sniperin üstüne gidenler selçuğun üzerini gidin birazda adam el freni,jor ve snip'e destek çıkmalıyız.Takımı sniper yönetmez bu medya saçmalığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt