Semih Kaya: "Kayserispor maçı zor bir maçtı. Öne geçmemize rağmen kazanamadık. Sezona iyi başladık, iyi bir uyum yakaladık."
Semih Kaya: "Sonuçta ligde böyle sonuçlar olacak. Kazanacağız, kaybedeceğiz, berabere kalacağız."
Semih Kaya: "Biz şampiyonluklara alışmış bir kulübüz. Bunu bütün branşlarda kanıtladığımızı düşünüyorum. Umarım sezonu şampiyon tamamlarız."
Semih Kaya: "Bu bahane değil ama söylemek istiyorum. Geçen sezon tam hazır olamadım. Sakatlıklar yaşadım. Bunları sahada hissediyordum."
Semih Kaya: "Kesinlikle bahane etmiyorum. Her futbolcunun kariyerinde inişler olur. Ben bunu geçen sene geride bıraktığımı düşünüyorum."
Semih Kaya: "2012, 2013 yıllarındaki Semih'e ulaşmak istiyorum. Şu an hedefim bu."
Semih Kaya: "Eski performansıma kavuştuğumda, milli takımdaki formamı geri almak istiyorum."
Semih Kaya: "Sakatlıklar kötü bir şey. Hocamızla arkadaş, kardeş gibiyiz. Bu hafta belki süre alamam, önümüzdeki hafta da almayabilirim."
Semih Kaya: "Ama bu benim konsantrasyonumu etkilemeyecek. Çalışmaya devam edeceğim."
Semih Kaya: "12 kupa görmüş bir futbolcuyum. 25 yaşında bu başarıları elde etmek gurur verici."
Semih Kaya: "Bülent Korkmaz, 29 kupa. Az bir sayı değil. Ben de çok kupalar kazanmak istiyorum."
Semih Kaya: "Sağ bek oynadığımda da iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Hocamız nerede oynatmak isterse orada oynarım."
Semih Kaya: "Saha içerisinde inişli çıkışlı dönemler olabiliyor. Hocamızla haftada 3-4 toplantı yapıyoruz."
Geçen sezon 49 gol yediniz bunu neye bağlıyorsun? Semih Kaya: "Demek ki kötü savunma yapmışız."
Semih Kaya: Kadıköy’de kupa kaldırmış, Arena’da dünya devlerini dize getirmiş bir takımız. Beşiktaş deplasmanı sorun olmayacak.
Semih Kaya: "Bu formayı giyip para kazanan kişileriz. Elimizden geleni vermeliyiz. Kötü oynayabiliriz ama kötü mücadele edemeyiz."
Semih Kaya: Muslera ile oynadığınızda arkanızda bir kale olduğunu biliyorsunuz, bu gurur verici. Allah onu başımızdan eksik etmesin
Semih Kaya: Galatasaray’dan maaş alan profesyonel futbolcularız. Bu yüzden formanın hakkını vermeliyiz.