Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_mkhqqbExw21qm95kno3_500.gif

Selçuk'u savunmanın yolu Sneijder'e sallamak olmuş. Son 4-5 gündür de değişik bir infial söz konusu. "Selçuk'u yiyemezsiniz, ona böyle davranamazsınız" gibi abuk subuk feryatlarla doldu her yer. Biri de çıkıp noluyoruz arkadaş demedi. Napıldı bu adama, kadro dışı mı bırakıldı, A2 ile idmana mı zorlandı. Ya da sözde Sabri'ye olduğu gibi yemek mi verilmedi tesislerde? Alt tarafı oyundan çıktı bu adam. Ama görünen o ki basındaki birçok kişinin uykularını kaçırdı bu durum. Bu da ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesi demektir.

efsane semih geri dönmüş basın torpantısı yapıyor

ok.gif
pasa_eren - 14.09.2016 00:19

Bide düşünelim bu bekleri 6s alamaz mıydı? Onlar da 2sini birden alsa dandik cavanda carole gibi topçulardan bi anda sınıf atlardı ama dursun da mal topalla ilgilendiler sadece. Ortada büyük yönetim başarısı var. Futbol aklıyla yönetiliyorlar ve hoca da Tr ligi için süper.

carole dandik mi:red:

ok.gif
pasa_eren - 14.09.2016 00:19

Bide düşünelim bu bekleri 6s alamaz mıydı? Onlar da 2sini birden alsa dandik cavanda carole gibi topçulardan bi anda sınıf atlardı ama dursun da mal topalla ilgilendiler sadece. Ortada büyük yönetim başarısı var. Futbol aklıyla yönetiliyorlar ve hoca da Tr ligi için süper.

carole dandik mi:red:
Carole'a laf eden taş olur.

Hasan Ali, İsmail gibi çöpleri donunda sallar, Caner'i de cebinden çıkarır. Caner zaten balonun teki, abarta abarta bitiremedi millet. Muz orta dışında hiç bir marifeti yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Semih Kaya: "Kayserispor maçı zor bir maçtı. Öne geçmemize rağmen kazanamadık. Sezona iyi başladık, iyi bir uyum yakaladık."
Semih Kaya: "Sonuçta ligde böyle sonuçlar olacak. Kazanacağız, kaybedeceğiz, berabere kalacağız."
Semih Kaya: "Biz şampiyonluklara alışmış bir kulübüz. Bunu bütün branşlarda kanıtladığımızı düşünüyorum. Umarım sezonu şampiyon tamamlarız."
Semih Kaya: "Bu bahane değil ama söylemek istiyorum. Geçen sezon tam hazır olamadım. Sakatlıklar yaşadım. Bunları sahada hissediyordum."
Semih Kaya: "Kesinlikle bahane etmiyorum. Her futbolcunun kariyerinde inişler olur. Ben bunu geçen sene geride bıraktığımı düşünüyorum."
Semih Kaya: "2012, 2013 yıllarındaki Semih'e ulaşmak istiyorum. Şu an hedefim bu."
Semih Kaya: "Eski performansıma kavuştuğumda, milli takımdaki formamı geri almak istiyorum."
Semih Kaya: "Sakatlıklar kötü bir şey. Hocamızla arkadaş, kardeş gibiyiz. Bu hafta belki süre alamam, önümüzdeki hafta da almayabilirim."
Semih Kaya: "Ama bu benim konsantrasyonumu etkilemeyecek. Çalışmaya devam edeceğim."
Semih Kaya: "12 kupa görmüş bir futbolcuyum. 25 yaşında bu başarıları elde etmek gurur verici."
Semih Kaya: "Bülent Korkmaz, 29 kupa. Az bir sayı değil. Ben de çok kupalar kazanmak istiyorum."
Semih Kaya: "Sağ bek oynadığımda da iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Hocamız nerede oynatmak isterse orada oynarım."
Semih Kaya: "Saha içerisinde inişli çıkışlı dönemler olabiliyor. Hocamızla haftada 3-4 toplantı yapıyoruz."
Geçen sezon 49 gol yediniz bunu neye bağlıyorsun? Semih Kaya: "Demek ki kötü savunma yapmışız."
Semih Kaya: Kadıköy’de kupa kaldırmış, Arena’da dünya devlerini dize getirmiş bir takımız. Beşiktaş deplasmanı sorun olmayacak.
Semih Kaya: "Bu formayı giyip para kazanan kişileriz. Elimizden geleni vermeliyiz. Kötü oynayabiliriz ama kötü mücadele edemeyiz."
Semih Kaya: Muslera ile oynadığınızda arkanızda bir kale olduğunu biliyorsunuz, bu gurur verici. Allah onu başımızdan eksik etmesin
Semih Kaya: Galatasaray’dan maaş alan profesyonel futbolcularız. Bu yüzden formanın hakkını vermeliyiz.

Riekerink konusuyor simdi

JOR: Lukas'ın tedavisi devam ediyor, haftaya buraya gelerek bizimle beraber olacak.

JOR: Galatasaray'ın teknik direktörü benim. %100 bütün kararları ben alıyorum. Bugün Wesley dediler, yarın da Nigel diyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt