Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gXbWGQ.png

Ortasana için gerçekten iyi adamlara ihtiyacımız var mesela bir mücadeleci Tolga Ciğerci takıma neler kattı ortasaha ya neler kattı + olarak düşünelim şimdi orta saha 3 elemanlı Tolga defansif görevi üstlenecek
1)B2B bir oyuncuya ihtiyacımız var mesela bizim Badou Ndiaye gerçekten iki yıldır hem defansif hem ofansif olarak çok iyi işler yapar pas yeteneği gayet iyi hızlı dayanıklı dribling yapabiliyor ciğersiz zenci yaşı da uygun en önemli özelliği gol e çok yatkın geçen sene orta saha oynamasına rağmen 11 gol 6 asist i var bu yıl ligde 4 maçta 2 golü var
2)Evet Sneijder müthiş bir oyuncu takımda önemli bir yeri var ama seneye 33 yaşında olacak bir Wesley Sneijder var hem bu sene sonu satamazsak diğer sene bedavaya gidecek Sneijder daha çok pas ve şutlarıyla öne çıkan birisi ama artık şutlarıda kötü kay pass da atamıyor yaşı ilerlediği için pressden kurtulamıyor ve ortasahanın gerisine gelip yana geriye oynamak zorunda kalıyor bize daha çok böyle modern 10 numaralar lazım Selçuk+Sneijder parasını buraya gömüpte çok iyi bir 10 numara almalıyız mesela Konstantinos Fortounis Hakim Ziyech gibi veya eski göz ağrım Giovani dos Santos :ayatollah: ben herzaman böyle yetenekli dribling yapabilen klass topçuları sevmişimdir Giovani dos Santos yanlış zamanda gelmişti şimdi tekrar gelip giysin şu formayı

----------Giovani dos Santos------
----Badou Ndiaye------------------
-----------------Tolga Ciğerci------

Orta sahasını izlemeyi çok isterdim :D

Bu Fenerist onca küfür yemesine ragmen hep devam ediyor ilginc midesi bayagi genis sanirim.

Sirf diger takimlarin taraftarlari degil Fenerliler bile sacmaladigini söylüyor.

Ortasana için gerçekten iyi adamlara ihtiyacımız var mesela bir mücadeleci Tolga Ciğerci takıma neler kattı ortasaha ya neler kattı + olarak düşünelim şimdi orta saha 3 elemanlı Tolga defansif görevi üstlenecek
1)B2B bir oyuncuya ihtiyacımız var mesela bizim Badou Ndiaye gerçekten iki yıldır hem defansif hem ofansif olarak çok iyi işler yapar pas yeteneği gayet iyi hızlı dayanıklı dribling yapabiliyor ciğersiz zenci yaşı da uygun en önemli özelliği gol e çok yatkın geçen sene orta saha oynamasına rağmen 11 gol 6 asist i var bu yıl ligde 4 maçta 2 golü var
2)Evet Sneijder müthiş bir oyuncu takımda önemli bir yeri var ama seneye 33 yaşında olacak bir Wesley Sneijder var hem bu sene sonu satamazsak diğer sene bedavaya gidecek Sneijder daha çok pas ve şutlarıyla öne çıkan birisi ama artık şutlarıda kötü kay pass da atamıyor yaşı ilerlediği için pressden kurtulamıyor ve ortasahanın gerisine gelip yana geriye oynamak zorunda kalıyor bize daha çok böyle modern 10 numaralar lazım Selçuk+Sneijder parasını buraya gömüpte çok iyi bir 10 numara almalıyız mesela Konstantinos Fortounis Hakim Ziyech gibi veya eski göz ağrım Giovani dos Santos :ayatollah: ben herzaman böyle yetenekli dribling yapabilen klass topçuları sevmişimdir Giovani dos Santos yanlış zamanda gelmişti şimdi tekrar gelip giysin şu formayı

----------Giovani dos Santos------
----Badou Ndiaye------------------
-----------------Tolga Ciğerci------

Orta sahasını izlemeyi çok isterdim :D

her gun degistiriyon orta sahayi enes m8

Adebayor kendini Sunderland à teklif etmiş yalvarma modundaymis

Envoyé de mon SM-G935F en utilisant Tapatalk

Bundan sonra ben yildiz falan istemiyorum. Bir tane yildiz yeter

Bize Tolga gibi genc , scout transferleri lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Donk 22. dakikada oyuna dahil oldu Betis de, 45 dakika oynar herhald

Paris Toulouse Maçı da var. İbo Suz tadı tuzu yok çok sıkıcı oluyor

Envoyé de mon SM-G935F en utilisant Tapatalk

Ahaha su Turgay Demir midir nedir Galatasaray, Besiktas'in pas oyununu taklit ediyor diyor

Hey Allah'im...

Ben kendimi bildim bileli bizim sistemimiz pas oyunu uzerine kurulu. Luce varken Super Kupada Real'i pas manyagi yaptigimizi bile hatirlarim...

Kargalar iyice tiksinc olmaya basladi. Bu kadar kendinizi dev aynasinda gormeyin lan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt