Oytun Béda
Kırmızı Üye
- 17 Aralık 2008
- 1.211
- 22
- 1.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
I love you hocamı ,fetoya diyor sanıyorNe binlercesi,ne Aposu ya,bu Fenerist hep maldı da,başka bir seviye olmalı bu.![]()
I love you hocamı ,fetoya diyor sanıyor
umarim farkindasindir bu detayın!!!
Ortasana için gerçekten iyi adamlara ihtiyacımız var mesela bir mücadeleci Tolga Ciğerci takıma neler kattı ortasaha ya neler kattı + olarak düşünelim şimdi orta saha 3 elemanlı Tolga defansif görevi üstlenecek
1)B2B bir oyuncuya ihtiyacımız var mesela bizim Badou Ndiaye gerçekten iki yıldır hem defansif hem ofansif olarak çok iyi işler yapar pas yeteneği gayet iyi hızlı dayanıklı dribling yapabiliyor ciğersiz zenci yaşı da uygun en önemli özelliği gol e çok yatkın geçen sene orta saha oynamasına rağmen 11 gol 6 asist i var bu yıl ligde 4 maçta 2 golü var
2)Evet Sneijder müthiş bir oyuncu takımda önemli bir yeri var ama seneye 33 yaşında olacak bir Wesley Sneijder var hem bu sene sonu satamazsak diğer sene bedavaya gidecek Sneijder daha çok pas ve şutlarıyla öne çıkan birisi ama artık şutlarıda kötü kay pass da atamıyor yaşı ilerlediği için pressden kurtulamıyor ve ortasahanın gerisine gelip yana geriye oynamak zorunda kalıyor bize daha çok böyle modern 10 numaralar lazım Selçuk+Sneijder parasını buraya gömüpte çok iyi bir 10 numara almalıyız mesela Konstantinos Fortounis Hakim Ziyech gibi veya eski göz ağrım Giovani dos Santos :ayatollah: ben herzaman böyle yetenekli dribling yapabilen klass topçuları sevmişimdir Giovani dos Santos yanlış zamanda gelmişti şimdi tekrar gelip giysin şu formayı
----------Giovani dos Santos------
----Badou Ndiaye------------------
-----------------Tolga Ciğerci------
Orta sahasını izlemeyi çok isterdim![]()
her gun degistiriyon orta sahayi enes m8

psg beleş aldığı içün satarken fazla kasmayacaktır olası bruma satışından gelen bir miktar para ilen kendisini camiamıza davet etmekte bir beis görmüyorum tostlar.