Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundan sonra avetar hususunda rakibim Sn. Emrah Yıldırım bey hazretleri eksalantları olucak gibi duruyor tabi leo güney de var lakin onun devri kapandı..

Fener medaysi + yerli lobisi bunlar hep...

Tek umudumuz Riekerink'in bunu gormesi.

Riekerink görmesine görüyor da yaş tahtaya basmamaya çalışıyor bence :asd22: Selçuk'u insan olarak severim, hoca ve takım tarafından da sevildiğini düşünüyorum. (Futbolculuğu ayrı mesele, onu eleştiriyoruz zaten) Ama menajeri ve medyadaki arkadaşları tehlikeli. Bunlardan daha tehlikelisi Aziz'in tetikçileri. Türk taraftar profili de manipüle edilmeye müsait maalesef. Hocanın yönetim kanadından tam destek görmesi lazım.

Demin bir video izledim karınca yuvasına adam böcük attı, hamileymiş karıncalar beynini emiklerken doğurdu. Zibilyor tane larvadan çıkan böcük yavrularını da aç karıncalar yedi kimini zobada yakarız diye kışlık aldılar yanlarına.

Adamın bu şerroluğundan sonra çok moralim bozuldu biraz futbol konuşmaya ihtiyacım var.

Demin bir video izledim karınca yuvasına adam böcük attı, hamileymiş karıncalar beynini emiklerken doğurdu. Zibilyor tane larvadan çıkan böcük yavrularını da aç karıncalar yedi kimini zobada yakarız diye kışlık aldılar yanlarına.

Adamın bu şerroluğundan sonra çok moralim bozuldu biraz futbol konuşmaya ihtiyacım var.

ofsayt nedir

Ayni lanet videoyu bende dun izledim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt