Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini muazzam geliştirmiş çocuk yahu ben ilk geldiğinde de dedim fener maçında izlemiştim onu A.ligi maçında çok kopuk gelmişti sönük bir hali vardı ama üzerine katmış çocuk. Ben tek aldığı yıllık ücreti sorun olarak görüyordum fakat aldığı para helali hoş olsun.

Korktuk yeri geldi o paraya, sövdük ama yönetim de tolga da çok net rögar kapağı döşedi bize.

Sadece alkışlıyorum

Aynen oyle hayret icinde izliyorum. Helal Olsun yonetimede , verim alan Hocayada ve ozellikle Tolga'ya

Geldigi gundem beri sanki yillardir burada oynuyormus gibi ozverili oynuyor. Demek gercekten Galatasaray'li

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serkan Korkmaz baya baya iyi konusuyor Selcuk hakkinda

Helal Olsun

Allah rakibinde seviyelisini versin. Abv kargalar...

Adamlar adeta dua ediyor Muslera'nin sakatlanmasi icin. Bu nasil bir karaktersizliktir , nasil bir pisliktir...

Hayatimda hic bir futbolcunun sakatligi icin boyle dua edecek kadar dusmedim cok sukur. Burada da gormedim. Galatasaray ve kargalarin taraftarinin arasindaki seviye farkini gormus olduk tekrar. Yazik yeminle sikeciler bile karakterli bunlarin yaninda. O kadar antuya gireriz yenildikleri zaman ama boyle seviyesiz bir konusma hatirlamam.

f132ced59ac5cb603f79d4ad7e400e8e.png

f832ecf831c1db3f328f3bb714f1a8f0.png

8faae53a5ff50b19c44e042fc909edb0.png

88cebf4edeb577d56fa7444b21d747e7.png

Adamlar adeta dua ediyor Muslera'nin sakatlanmasi icin. Bu nasil bir karaktersizliktir , nasil bir pisliktir...

Hayatimda hic bir futbolcunun sakatligi icin boyle dua edecek kadar dusmedim cok sukur. Burada da gormedim. Galatasaray ve kargalarin taraftarinin arasindaki seviye farkini gormus olduk tekrar. Yazik yeminle sikeciler bile karakterli bunlarin yaninda. O kadar antuya gireriz yenildikleri zaman ama boyle seviyesiz bir konusma hatirlamam.

Kendileri de biliyor bizi asla geçemeyeceklerini.Ondan böyle zırlayıp çamur atıp duruyorlar.Feto niye ŞL aldıramadı bize madem bu işler okumayla üflemeyle oluyor?

Ne söylüyor? İyi konuşuyor derken övüyor mu sövüyor mu ☺

Tapa

Selcuk'un bir frikik golu yada biraz kipirdanisi beni kandirmaz dedi. Tolga hem oyun kuruyor hem top caliyor hem mucadele ediyor ama Selcuk defansta vasat alti hucumda vasat. Galatasaray vasat oynanacak bir yer degil. Galatasaray hedeflerine boyle vasat oyuncuyla yetisemez gibi birseyler dedi

Selcuk'un bir frikik golu yada biraz kipirdanisi beni kandirmaz dedi. Tolga hem oyun kuruyor hem top caliyor hem mucadele ediyor ama Selcuk defansta vasat alti hucumda vasat. Galatasaray vasat oynanacak bir yer degil. Galatasaray hedeflerine boyle vasat oyuncuyla yetisemez gibi birseyler dedi

Vay vay vay, son cümlesi ile şaşırttı doğrusu. Medyada ilk defa birileri Selçuk hakkında bu şekilde konuşuyor galiba. Bir akımın başlangıcı olmasını dileyelim.

Tapa

Kendileri de biliyor bizi asla geçemeyeceklerini.Ondan böyle zırlayıp çamur atıp duruyorlar.Feto niye ŞL aldıramadı bize madem bu işler okumayla üflemeyle oluyor?

Tek bir aciklamasi var oda cekememezlik , kiskanclik

Karaktersiz herif. Ne bok yiyorlarsa yesinler ama futbolcumuzun sakatligini istemekte ne demek?

Ulan dikkat edin o "dualariniz" gotunuzde patlamasin. Bakin Gokhan Inler'in ayak parmagi kirilmis...

Serefsiz adiler. Bu sene bunlari Arenada ezmek lazim.

Son düzenleme:
Bos verin bu ezikleri. Hem ezikler hem seviyesizler hem de beyinsizler.

Bosuna dertlenmesinler bu sezon kupayi biz alacagiz, Musleranin seylerini yesinler.

Vay vay vay, son cümlesi ile şaşırttı doğrusu. Medyada ilk defa birileri Selçuk hakkında bu şekilde konuşuyor galiba. Bir akımın başlangıcı olmasını dileyelim.

Tapa

Eee Fatih Hocasi arkasini donunce dogal olarak Selcuk'un lobisi kalmadi...

Ulan onun bunun çocukları bunun adı ney biliyor musun renktaş adilik'ten başka birşey değil biliyorlar gerçek GALATASARAY gibi oynadığımızda bizle baş edemeyeceklerini ulan belkide benim gördüğüm en kötü GALATASARAY ölü haliyle son 6 kupanın 5 ini aldı yav bu koyuyor işte onlara

Ulan onun bunun çocukları bunun adı ney biliyor musun renktaş adilik'ten başka birşey değil biliyorlar gerçek GALATASARAY gibi oynadığımızda bizle baş edemeyeceklerini ulan belkide benim gördüğüm en kötü GALATASARAY ölü haliyle son 6 kupanın 5 ini aldı yav bu koyuyor işte onlara

Bu sene sampiyonlugun keyfi cok tatli olacak

Bu kargalarin aglayisini gormek istiyorum , Arena'da rezil oluslarini gormek istiyorum.

sakatlik icin dua eden 3. klas insanlar iste. Insan bile demiyorum yaratiklar. Beddualar tersine dönermis. Bir bakarsin bütün takimin sakatlanir

Bu sene sampiyonlugun keyfi cok tatli olacak

Bu kargalarin aglayisini gormek istiyorum , Arena'da rezil oluslarini gormek istiyorum.

Ligin ikinci yarışı bunları anırta anırta şampiyon olduğumuzu görmek istiyorum

birde artık bu sene büyük şikecileri evlerinde yenicez varya görürsünüz JoR Bjk maçından gerekli dersi aldı taraftarımızda oraya kuşları susturmaya gidecek inanıyorum o maç'ada büyük bir idda oynuycam

kartalisca diyen m.han'ın forumundan mı aldın bunları volkancım?

Ligin ikinci yarışı bunları anırta anırta şampiyon olduğumuzu görmek istiyorum

birde artık bu sene büyük şikecileri evlerinde yenicez varya görürsünüz JoR Bjk maçından gerekli dersi aldı taraftarımızda oraya kuşları susturmaya gidecek inanıyorum o maç'ada büyük bir idda oynuycam

selam ndiayedash bu haftada golümüzü attık çok şükür :)

Ne diyor yav bu yine

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba Ndiyaye icin kac para isterler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt