Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Ndiyaye icin kac para isterler?

Sent from my iPhone using Tapatalk

s-07a410c27798353c9b8307112c6accaf4f40922b.jpg

Valla deger mi bilemem ama kaliteli adam. Tabi her macini izlemedim ama dunkunfb macinda bile tek basina takimi ataga cikariyordu , pres yapiyor , darbeli oynuyor , pas yetenegide iyi

Tolga- Ndiyaye orta sahasi muthis olur gercekten

Valla deger mi bilemem ama kaliteli adam. Tabi her macini izlemedim ama dunkunfb macinda bile tek basina takimi ataga cikariyordu , pres yapiyor , darbeli oynuyor , pas yetenegide iyi

Tolga- Ndiyaye orta sahasi muthis olur gercekten

maç sonu röportajını dinledim,akıllı adam, kendisine ilginin olduğunun farkında.buralarda kalmaz

Mehmet Han'ın Bjkli veya Fenerli olduğu ispatlandı mı?

Bilmiyorum ki ama suresiz banlandigina gore ispatlandi sanirim. Ozellikle Bjkli olma ihtimali cok yuksek. Kartalisca deyip duruyordu

Kus degilse bile oyle sacma sapan Kartalisca yazmasi bile cezayi
Hakettirir

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki ama suresiz banlandigina gore ispatlandi sanirim. Ozellikle Bjkli olma ihtimali cok yuksek. Kartalisca deuip duruyordu

Kus degilse bile oyle sacma sapan Kartslisca yazmasi bile cezayi
Hakettirir

Ondan değil,her maç bu maçı alamazsak ilk 5'e giremeyiz vb. yazdığından banlandı.

pesimizm ne zamandan beri suç

bu memleketten bir şey olmaz diyenleri asalım o zaman

Haklısın,ama ortada bir sinerji var,insanlar maçı takip ediyor,hevesleniyor her seferinde aynısını yapıyordu.Hatta Akhisar'ı yeneriz diyen dingiller nerde bile demişti.Mantıklı sebepleri var yani ihraç kararının bence.

Kartalisca diyen bir Galatasarayliyi ilk defa gördüm bu forumda.

Hatta birisinin Kartalisca dedigini Mehmet'in burada yazmasi ile ilk defa gördüm.

Poko varken vitaminsiz ndiayeye para veren enayidir

Poko 10/10 topcu

Kartalisca diyen bir Galatasarayliyi ilk defa gördüm bu forumda.

Hatta birisinin Kartalisca dedigini Mehmet'in burada yazmasi ile ilk defa gördüm.

Aynen bende Mehmet ile birlikte ilk defa kartalisca lafini gordum. Hatta yanlisikla yanlis yazdi dedim birseyi herhalde ama sonra bolca bjk forumunda gordum

Kartalisca ne yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt