Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu tür olaylardan bir şekilde sağ çıkmıştır şu anda oyuncularını gazlıyordur.2 maçı da kazanır büyük ihtimalle.

Sözleşmenin sızdırılması boşuna değil ya ama bugün ama yarın biter bu iş. Bize gelmesi de iki mağlubiyete bakar.

Yalniz bu maclari kazanirsa FT ipleri eline alir. Bizimde isimize gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ha Terim'in gelmesini şöyle isterim artık TD'liği bırakıp JoR'in işine karışmadan Sportif direktör olarak gelecekse gelsin ama tabiki çok az bir ücret alması lazım yoksa o paralara gelecekse hiç gelmesin yerlilerden ağzı iyice yandı artık yakar bu Selçuk lobisini

Ha Terim'in gelmesini şöyle isterim artık TD'liği bırakıp JoR'in işine karışmadan Sportif direktör olarak gelecekse gelsin ama tabiki çok az bir ücret alması lazım yoksa o paralara gelecekse hiç gelmesin yerlilerden ağzı iyice yandı artık yakar bu Selçuk lobisini

FT sportif direktor olursa yalakalari toplar takima. Maalesef bu bir gercek. Adam kayirma var kendisinde. Mesela Adana'nin kaleci ne alaka? Ayrica su meshur
Menajer-Damat- Oyuncu iliskisini unutmamak lazim

Fatih hocam istifa etse bile gekmez merak etmeyin. En azından hoca olarak gelmez. Rierikerink hocanın iyi hizmetlerini oda görüyor tabiki de. Ha yönetim rierikerink hocayı kovup gel hocam derse bilemem tabiki

FT sportif direktor olursa yalakalari toplar takima. Maalesef bu bir gercek. Adam kayirma var kendisinde. Mesela Adana'nin kaleci ne alaka? Ayrica su meshur
Menajer-Damat- Oyuncu iliskisini unutmamak lazim

Doğrudur çok koyu adam kayırır terim PARAtor'un da teki ama ne olursa olsun hakiki GALATASARAY'lı be reis takımımızın efsanelerinden istesekde istemesekde ha TD olaram gelecekse kesinlikle gelmesin ama Terim sportif direktör futbol patronu gibi bir sıfatla gelipte JoR'in işine karışmayacaksa gelsin tabiki

Franck Kessié
Franck Kessie - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

B2B ciğersiz hatta dalaksız ortasaha 17 yaşından beri fildişi milli formasını giyor henüz yaşı 19 fiziki mücadelelerde bir görseniz hiç 19 yaşındaki çocuk gibi değil inanılmaz güçli dinamik hızlı ve en önemlisi oyunun iki yönündede çok etkili oyun görüşü iyi attığı paslarfilan mükemmel olmasada hızlı düşünüp hızlı oynaması biranda boştaki adamı görmesi sayesinde çok çok iyi yansıyor pas oyununa ayrıca iki ayağınıda çok iyi kullandığı için çok rahat ortasahada paslar atabiliiyor ayağı çok düzgün top tekniği iyi sezonada fırtına gibi başladı önlibero olmasına rağmen 7 maç 5 gol 1 asist'i var ve henüz yaş 19 düşünebiliyor musunuz bu yaşta fildişi milli takımının bankoları arasında olmayı garantiledi
Oyun temposu çok yüksek ve aşırı baskın dominand bir oyuncu sürekli oyunun içinde varlığını hissetiriyor
Tolga-Kessié ortasahası bu ligin varya anasını ağlatır içinden geçer
FRANCK KESSIE | Atalanta | Goals, Skills, Assists | 216/217 (HD) - YouTube

Biliyorum bir video ile topçu belli olmaz ama bu yıl 7 lig maçınıda izledim sırf bu çocuk için eğer sizde izleyebilirseniz Atalanta'nın maçlarını izleyin derim ortasahada 19 numara zenci bir çocuk var sadece bunu diyorum izleyin görürsünüz ne demek istediğimi

Bu sportif direktör işi türkiye'de olmuyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bu sportif direktör işi türkiye'de olmuyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Gelen sportif direktörlerin tek derdi transfer yapmak olduğu için böyle mesela terrenao muydu bu fenere gelen tek derdi Nani gibi Persie gibi ölü topçuları getirip kendi reklamını yapmak oldu
benim dediğim futbolun içinden yetişmiş birisi olacak yönetimde futbol anlamında en çok sözü geçen kişi JoR'in arkasında durup destek çıkarsa tabikide yani futbol patronu olarak gelecek tutup JoR'e 4-4-2 oynayalım yok bu hafta Sneijder solda oynasın gibi karışmayacak Yönetim-JoR arası bir köprü gibi olacak futbolculara verdiği gaz inanılmaz bu adamın birçok maçda çok işimize yarar o verdiği gaz ne olursa olsun klübümüzün efsanesi ve en çok sözü geçen adam olur Terim yönetimde ve Selçuk lobisinden iyice ağzı yandığı için artık tam gaddar yönetici olarak gelir JoR biraz daha yumuşak gönüllü gibi Terim mesela korkutur topçuları biraz üstlerine titrer ama dediğim gibi JoR'e akıl hocalığı yapmaya kalkmayacaksa gelsin

Bizim Antalya maçının öyküsü düştü mü Ligtv sitesine. Mobil uygulamada bulamadım.

s.a
Cb1lurAWIAAapoN.jpg

Doğrudur çok koyu adam kayırır terim PARAtor'un da teki ama ne olursa olsun hakiki GALATASARAY'lı be reis takımımızın efsanelerinden istesekde istemesekde ha TD olaram gelecekse kesinlikle gelmesin ama Terim sportif direktör futbol patronu gibi bir sıfatla gelipte JoR'in işine karışmayacaksa gelsin tabiki
Fatih Terim bir oluşum içinde olacak ve karismayacak?

Floryada çöplerin kaçta toplanacagindan antrenman sahasındaki lcd bilboardun ihalesine kadar herşeye karışır terim.

Sportif direktör olarak gelmesi jorun 1 ay içinde istifası anlamına gelir avrupali adam dikte edilmeyi kaldiramaz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emenike ayni Melo da oldugu gibi küfürlü bir paylasimi koymus Instagram hesabina

Malum Melo baska birinin mesajini retweetledigi icin ceza almisti

Bakalim Emenike ceza alacak mi demek isterdim ama büyük bir ihtimal medya haberini bile yapmayacak

De Jong'un Gençlerbirliği maçında, Serdar Aziz & Sigthorsson'un Trabzonspor maçında sahalara döneceği öngörülüyor. (HT)

Devre arasi orta sahaya genc,ucuz ve potansiyelli bi nigga kardesimizi almak lazım.Akpa Akpro keske onu alsaydık De Jong yerine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt