Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter be kardeşim ağlamayı bırakın.
8a82e6cec7633283da1478ba95d31dda.jpg
Buram buram tiner kokan bir yazı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2000 doğumlu stoper Ozan Kabak A takım antrenmanında

CuK4DT9WYAAzWXk.jpg

serdar koray hakan de jong sneijder eren berk sigthórsson hepsi sakat demek kondisyoner sağlıkçılar ın değişmesi artık kesinlikle gerek bjk'yi geçtik sakat konusunda
Bırak 90 dakika mücadele etmeyi zırt pırt sakatlanır oldu oyuncularımız

Gercekten bu konuda rakipsiz oldugumuzun bir kaniti. Sosyal medya cok buyuk bir silah dogru kullanirsan...

7a370c5a22e49735de5481fd0684f89a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Martin linnes Levski sofya maçında fena oynamadı hatta iyi oynadı .... sinanın kaçırdığı bir pozisyonda topu getirren adamdı yine maçın sonlarında bir kaç kişiyi çalımlayarak topu ileri taşıması etkileyici idi . Linnesin hızı iyi çok akıllı bir oyuncu forvet arkası bile denendi. Bazen sneiderin olmadığı bir ortamda üçlü ortasahadan biri olabilirmi diye düşünüyorum. çünkü işin hücum kısmında hep doğru yerlere koşu yapıyor. Kanatta bile oynatılsa iyi niyetli ancak bal yapmayan Yasinden daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Ama su ana kadar teknik adamlar pek görev vermedi belki sağ bekin öncelikle savunmasının iyi olmasını yani bek gibi bek olmasını istiyorlardır.................... Yalnız ben linnese bir sempatim var onun takımda sürekli oynaması taraftarıyım. şu ana kadar çok fazla süre almasada pek çok gs taraftarınında ona sempati duyduğu oynaması gerektiğini düşündüğü ve onun potansiyeline inandığı şu forumda yazılanlardan bile rahatça anlaşılabiliyor. Bu sebepten diyorum ki haydi riekering hocam biraz şans ver be!

Martin linnes Levski sofya maçında fena oynamadı hatta iyi oynadı .... sinanın kaçırdığı bir pozisyonda topu getirren adamdı yine maçın sonlarında bir kaç kişiyi çalımlayarak topu ileri taşıması etkileyici idi . Linnesin hızı iyi çok akıllı bir oyuncu forvet arkası bile denendi. Bazen sneiderin olmadığı bir ortamda üçlü ortasahadan biri olabilirmi diye düşünüyorum. çünkü işin hücum kısmında hep doğru yerlere koşu yapıyor. Kanatta bile oynatılsa iyi niyetli ancak bal yapmayan Yasinden daha etkili olabileceğini düşünüyorum. Ama su ana kadar teknik adamlar pek görev vermedi belki sağ bekin öncelikle savunmasının iyi olmasını yani bek gibi bek olmasını istiyorlardır.................... Yalnız ben linnese bir sempatim var onun takımda sürekli oynaması taraftarıyım. şu ana kadar çok fazla süre almasada pek çok gs taraftarınında ona sempati duyduğu oynaması gerektiğini düşündüğü ve onun potansiyeline inandığı şu forumda yazılanlardan bile rahatça anlaşılabiliyor. Bu sebepten diyorum ki haydi riekering hocam biraz şans ver be!

Gerçekten varya renktaş orta alanda bu çocuğa ans vermemiz lazım yaptığı koşular pasları çalım hız becerisi var gerçekten iyi bir hücumcu 4-3-3'de belki harika bir ortasaha olabilir sağ iç oyuncusu için
İmkansız değil Lahm'ı Pep önlibero oynattı yıllarca sonra Alaba merkez ortasaha oynadı Juve'de Asamoah merkez ortasaha'ya devşirildi
Kupa maçlarında 4-3-3 in sağ iç oyuncusu olarak Linnes'i izlemek isterim açıkcası

Hollanda milli takımı teknik direktörü Danny Blind, sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in Fransa karşısında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Umarım Gbirliği maçında sahada olur. Ulu Wesley sneijder hazretleri.

Beşiktaş 0-1 Medipol Başakşehir
24' Mustafa Pektemek

Şu ana kadar ligde 6 haftanın 11'ini kuracak olursam
Babacan-Epureanu-Vukovic-Yalcin -Tolga-Badou-Mossoro-Batalla-Bruma-Visca-Eren'i koyardım ben

Babacan
Epereanu-Yalcin-Vukovic
Tolga-Badou
Visca-Batalla-Mossoro-Bruma
Eren​

Ohhh beee kodumun milli arasida bitti.

Cumartesi gelsede Galatasaray'imizi ve RieKing hocamizi izlesek :D

Umarim Eren ve Sneijder'in ciddi birseyi yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt