Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekten bu konuda rakipsiz oldugumuzun bir kaniti. Sosyal medya cok buyuk bir silah dogru kullanirsan...

7a370c5a22e49735de5481fd0684f89a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genç taraftar sayımız diğer iki kulüpten çok daha fazla bizim. 18-45 yaş aralığı, interneti daha sık kullanan kesimden bahsediyorum. Bu tür şeylere yansıması büyük oluyor tabi.

Genç taraftar sayımız diğer iki kulüpten çok daha fazla bizim. 18-45 yaş aralığı, interneti daha sık kullanan kesimden bahsediyorum. Bu tür şeylere yansıması büyük oluyor tabi.

Suan acik ara en sempatik takimiz bence. Ne kimseye laf soyleriz nede etliye sutluye karisir sadece isimizi goruyoruz. Ayrica son yillarda ligin Bayern'i olduk diyebiliriz. 20 sene sonra ulkedeki taraftarlarin %65'i biz olursak sasirmam

Suan acik ara en sempatik takimiz bence. Ne kimseye laf soyleriz nede etliye sutluye karisir sadece isimizi goruyoruz. Ayrica son yillarda ligin Bayern'i olduk diyebiliriz. 20 sene sonra ulkedeki taraftarlarin %65'i biz olursak sasirmam

90'lı yıllardaki Avrupa başarıları çok etkili oldu, 90 jenerasyonunun yüzde 60'tan fazlası Galatasaray'lıdır zaten büyük ihtimalle.
Şu an yeni yeni gözü açılan jenerasyon için de şu bitik futbol ortamında Galatasaray, ülke içindeki başarılarıyla yine en iyi tercih.

20 sene sonra tabi ki bu makas gözle görülür şekilde daha da açılır. Hele ki ülkeye bir Avrupa kupası daha getirebilirsek bu seneler içinde.

Çok ufak bir araştırma yaptım da, ne derece doğrudur bilinmez fakat en azından dediklerimizi destekler nitelikte bir çalışma.
Andy-Ar şirketi yapmış.

45 yaşa kadar olan grubu genç olarak değerlerndirirsek Galatasaray taraftarlarının yüzde 65'i genç.
Bu oran Fenerbahçe'de yüzde 50'lerde.
Aynı araştırmada toplam bazda da Galatasaray taraftarı, sayı olarak Fenerbahçe'nin yüzde 4 civarı önünde gözüküyor.

1210918_69a374c60e2a669a5e5ca2d805527371.jpg

Çok ufak bir araştırma yaptım da, ne derece doğrudur bilinmez fakat en azından dediklerimizi destekler nitelikte bir çalışma.
Andy-Ar şirketi yapmış.

45 yaşa kadar olan grubu genç olarak değerlerndirirsek Galatasaray taraftarlarının yüzde 65'i genç.
Aynı araştırmada toplam bazda da Galatasaray taraftarı, sayı olarak Fenerbahçe'nin yüzde 4 civarı önünde gözüküyor.

Boyle devam edersek 20 sene sonra cok fark acariz adim kadar eminim neredeyse.

Dedigin gibi Avrupadan bir kupa daha alirsak ne fb kalir ne bjk , Galatasaray'imiz domine eder

Gheorghe Hagi, Ersun Yanal'ın yerine kendisini getirmek isteyen Trabzonspor'un yıllık €1.5M'dan 2 yıllık teklifini reddetti. (Milliyet)

Andy-Ar şirketi yapmış.

35-54 yaş gurubunda trabzon üstünlüğü çok enterasan değil mi , nüfusu düşününce?

yoksa bu nüfustaki orandan ziyade her taraftar grubunun kendi içindeki yaş dağılımı mı?

Son düzenleme:
35-54 yaş gurubunda trabzon üstünlüğü çok enterasan değil mi , nüfusu düşününce?

yoksa bu nüfustaki orandan ziyade her taraftar grubunun kendi içindeki yaş dağılımı mı?
Her taraftarın kendi içindeki yaş dağılımı bu veriler.

FFT dergisi, şu fani dünyadan göçüp gitmeden önce yapılması gereken bilumum faaliyetlerden bahsetmiş.
1 numara Adidas Futsal Park'ta maç..

CuZlCA1WAAULebe.jpg

10 numarada Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izlemeyi tavsiye etmişler..

CuZlwD7WAAAPqOx.jpg

CuZ8phRWEAAYkpI.jpg

TRANSFER - Galatasaray, Feyenoord'dan 17 yaşındaki Yaşar Çavdar'ı kadrosuna kattı. İmza atmak için Türkiye'ye gelecek olan Çavdar, dedesinin Galatasaraylı olması sebebiyle G.Saray'ın teklifini kabul etmiş (Milliyet)

Gökay Akpınar ‏@gokayakpinar

Milliyet'in Hollanda'dan yazdığı Yaşar bir süre denendi Galatasaray'da evrak işleri var deniyordu. Tamamlanmıştır. (1 Eylül)

bu kadar gençken almanın bir mantığı yok adamlara fayda yerine zarar veriyoruz. alt yapı içler acısı.

Andy-Ar şirketi yapmış.

Edit,yanlış anladım postu.

Aynen,taraftarımızın çoğu genç.Nasıl 1996-2000 dönemini görerek büyüyenler Galatasaraylı ise,Fener'in 1960-1980 arası şampiyonluklarını görenler de Fenerli oluyor.

Peki Fenerliler neye dayanarak Fenerium'da bir numarayız,bizim taraftarımız iyi gün taraftarı değil,ürününü alır her şeyini feda eder diyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt