Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Osmanli döneminden kalma bir kurumu, bir kültürü, ortalama vatandasdan daha aptal ve basit gören, üyelerimize sasiriyorum. Galatasaray özgür hareket alanina sahip bir kulüpdür, kurumlar ile cikarlari dogrultusunda is birligi yapar, yada yapmaz. Galatasaray gibi bir kurum icinde, en güvenli ve en karli is birligi yapabilecegi liman devlettir. Bu is birliginden ne devlet, ne de Galatasaray zararli cikabilir. Zararli cikan biri olursa, o da her daim halkin cignenen haklari olur...
Galatasaray´in kendine has yakubin bir yapisi vardir, fetocular bile sizamamis genel kurula, bu ülkenin son 20-30 yilina bakarsak, cok ilginc bir detaydir. Galatasaray´in kurumsal gücüne kullanan, ve icerinden nemalananlar elbette var.Ve bunlar o gücleri, hic bir yapi ile paylasmazlar... Kac tane AS var, Galatasaray´i kontrol edenler, büyük bir gücü temsil edip, istedigi gibi makamlar dagitabiliyorlar. Bunun ile birlikde, istedigini güclü ve zengin kilabiliyorlar.
Bu yüzden Galatasaray, onun, bunun karina, disaridan yönlendirilemez. Cünkü bir Oligarchie ile yönetiliyoruz.

Riva' nın güncel değeri belki konuşulan kadardır, konunun uzmanları da aşağı yukarı bu rakamlardan bahsediyorlardı...Ancak adı üstünde 'Güncel'...Yani ''Tapu bir tarafa, para bir tarafa''...
Bugünkü rayiç bedel üzerinden tutarın, ancak yıllar sonra kulüp hesabına geçeceği bir anlaşmayı izah edebileceklerini sanmıyorum. Bilmediğimiz başka belirleyici ayrıntılar yoksa bu iş olmaz gibime geliyor. Camia içinde bu işlerin uzmanı onca kişi bir şekilde gerçekleri ortaya koyup engelleyecektir...
Albayrak bugun parayi hemen 2-3 ayda beklemeyin dedi. Oyle kongre oldu hersey bitti hayacilik olur falan dedi. En az 2 sene surer paranin Galatasaray'a gelmesi dedi...
Sundan eminim bu is coktan bitmis. Formaliteden kongre yapiliyor. En azindan riva cok gitmis diyelim. Florya belki satilmaz...
Ne diyelim hakkimizda hayirlisi olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şuna çok güldüm hakkını helal et.
Hayır yer senin 10 senedir değerlendirilmesini beklerken bir anda elindeki borç senden bağımsız ülkedeki doların fırlaması/sermaye artırımının engellenmesi(aynı başvuru aynı şekilde fenerin kabul edildi hani) gibi nedenlerle elin kolun bağlanarak altından kalkamadığın borç oluyor.
Apartman yöneticisi gelip diyor ki senin borcun var şu dubleks daireyi borçlarına karşılık verelim. Ama bir şartla 2. kattaki evimi satınca parayı vereceğim. Ne zaman satılır 3 ila 5 sene içerisinde zararlı çıkmıyor musun yani.
Ek olarak fatih üniversitesine 1.5 milyar lira biçilirken riva neden 350 milyon lira. 100 milyon lira harcayıp bir üniversitede biz açalım 3 milyar lira değer biçilsin.
Ben olsam önce istanbula yatırım yapan arapları yoklardım. Parası onlardan çıkacak şekilde bir ortak proje elde edilebilir. Öyle de iş bitince para alacağız böyle de bir fark olmayacak. Belki adam diyecek 400 milyon dolara bana sat.
Önce bunları bi yokla sonrasına bakarız. Ama biz her seferinde devletin organlarına güvenip kazık yemeye doyamayan bir kulübüz.
Genel Kurul'dan geçmeden yürürlüğe girmez diye biliyorum.
Kolbeinn gelse ve izlesek bi..
Bulaşacak birini daha bulduğunu umarak ellerini oğuşturduğunu görür gibiyim de üzgünüm yardımcı olamayacağım, çoluk-çocukla uğraşacak vaktim yok...
burak bey sakin olunuz. BİRAZDA FUTBOL KONUŞALIM. haftasönü 4-4-2 mi bekliyoruz gsc?
Ben hep sakinim yaw...Sneijder yokken denenebilir ama olası kötü oyun veya sonuçla buraları yıkmaya hazır kişilere gün doğar biliyorsun. Keşke De Jong ve Kolbeinn tam sağlıklı iken deneme imkanı olsaydı, Selçuk' la nereye kadar?. Kaldı ki Eren' de de sıkıntı var bu hafta...
şu ana kadar dursunun agzından o yaglı hücrelerinden duydugum en dogru cümle şuydu
borçlar sıfırlandıktan sonra tüzüge madde koyalım ve borç yapan cebinden ödesin o borcu
bunu başarabilirse o yaglı suratından öpmek lazım
Klübün son 10 yılda nasıl soyulduğunun belgesidir bu liseliler çalmıştır başkanlar çalmıştır yönetim çalmıştır futbolcular çalmıştır menajerler çalmıştır ye ye bitiremediler koca klübü varya
Son 11 yılda galatasaray'ın transfer açığı -124,05 milyon € ama klübün borcu 1.5 milyar aradaki farka bir bakar mısınız Dursun gelmeden borç 800 milyon civarlarında açıklanmıştı onu hatırlıyorum sağolsun daha tam 1 yıl klübün başında kaldı borç 2 katına çıkmış.Klüb zor günlerle girdiğinden beri yok Galatasaray'ı Bruma'lar Drogba'lar Sneijder'ler batırdı yok Selçuk Burak'la çok uçuk sözleşmeler imzalandı diye lanse etttiler evet bu futbolculara verdiğimiz paralar çok çok fazla hakettiklerinin iki katını veriyoruz nerdeyse ama bu futbolcu alarak yapılacak bir borç değil
Aha görürsünün Florya+Riva yıl sonuna kadar peşkeş çekilecek devlete Dursun'da 2-3 cukkalayacak Galatasaray'ın son kurtuluş yolu arazilerimizde uçup gidece
Dursunda fazla durmaz söylüyorum ben size şimdi CL finali için kadro hazırlayın diye milletin gözünü boyuyor arkasıda sağlam bu adamın devlete dayanmış işbirliği yapıyor kimsede sesini çıkaramayacak Divan kurulunda araziler peşkeş çekilip Dursunda Ünal Aysal gibi yurt dışına kaçar aha 2017 yılı sonunda aşşağı yukarı bunlar olur gibime gelioyr
de jong 4-4-2 oyuncusu olmaz gibi zaten selçukda 4-4-2 oyuncusu değil artık oraya oyunun 2 yönünü dinamik şekilde oynayacak adam lazım.