- 23 Temmuz 2011
- 75.599
- 51.129
- 4.693
Deplasmanda 4-4-2 denemez Riek.
Wesleyin yerine Josue oynar.
Wesleyin yerine Josue oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence De Jong konusunda yanılıyorsun. Statik oynayan önliberolarla 4-4-2 oynanmaz...İyi haliyle De Jong ise gayet geniş bir alanda tempo yapabilen bir oyuncu. Takımının defansif açıklarını kollayıp kapatabilmesini hayranlıkla izlediğim çok maçını hatırlıyorum; düşünülenin aksine pas yüzdesi de gayet iyidir. Şimdi döndüğünde o bildiğimiz temposunun ne derece yansıtabileceğini kestirmek zor, sporcu karakterine de bağlı tabi...
Evet, direkt ofansif katkı vermesi beklenecek bir oyun tarzına sahip değil, varsın olmasın, bildiğim De Jong gibi oynasın orta sahadaki sorunların önemli kısmı çözülecektir...
en son milanda izlediğin de jongdan bahsediyorsun sanırım burak hocam.
Vallahi ne yalan söyleyeyim, Milan' da az izledim, pek aklımda kalmamış, 10 yıldır filan Serie A yı sevmiyorum zaten. Önceki kulüpleri ve Hollanda MT daki haline göre ve formda döneceğini umarak konuşuyorum. Sporcu karakteri sağlam değilse, doymuş tavırlarla gevşek davranırsa bir yol olmaz zaten...
tabi canım dizilişler sadece oyuncuları doğru yerleştirmeyle alakalı oyun sistemi dediğimiz şey bu değildir. şimdi 4-4-2 diyince milletin aklına ofansif futbol gelir ama atletico ile leceister da 4-4-2 oynadı ancak sistemleri gayet defansifti.
tabi canım dizilişler sadece oyuncuları doğru yerleştirmeyle alakalı oyun sistemi dediğimiz şey bu değildir. şimdi 4-4-2 diyince milletin aklına ofansif futbol gelir ama atletico ile leceister da 4-4-2 oynadı ancak sistemleri gayet defansifti.
Bir kulübün harcamalari vs. sadece transferlerden ibaret mi oluyor, bu kadar kolay mi yani?
en son milanda izlediğin de jongdan bahsediyorsun sanırım burak hocam.
Dizilişlere çok fazla takılıyor herkes...Hele bizim bir CL maçımızda yorumcu Reha Kapsal idi, maçın başından sonuna kadar 4-4-2 / 4-5-1 / 4-2-3-1 den başka laf etmemişti de şaka bu herhalde diye tarihin 1 Nisan olup olmadığını dahi aklımdan geçirmiştim, ciddi söylüyorum...
5-4-1 le çıkıp muazzam hücum futbolu oynamak da mümkündür, 4-2-4 ile çıkıp defans futbolu oynamak da...Futbolcuların özelliklerine, birbirlerini tamamlamalarına, kendilerine verilen öncelikli ve ikincil görevleri ne derece yapabildiklerine, en önemlisi komple takım organizasyon derecesine bağlı bir durumdur...
Ziraat Türkiye Kupası finali avrupada türklerin yoğun yaşadığı bi yerde olacakmış
Bence TFF o ülke federasyonundan izin alamazRezillik is Loading
Bu ateş üfleyerek sönmez
Ziraat Türkiye Kupası finali avrupada türklerin yoğun yaşadığı bi yerde olacakmış
Bence TFF o ülke federasyonundan izin alamaz![]()
Antep diye düşünüyorum bendeKonya olabilir