- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Oraya burdan nasıl gidebilirim üstad? foruma yabancıyımda birazburası futbol baslıgı duyumları sergen zeren dransfer nobetınde paylasacaksınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oraya burdan nasıl gidebilirim üstad? foruma yabancıyımda birazburası futbol baslıgı duyumları sergen zeren dransfer nobetınde paylasacaksınız
kehkehkehkehkeh :asd22:
kehkehkehkehkeh :asd22:
Derslerden evet
Sizde lise son oldunuz elbet anlarsınız az çok.
seneye lise sonum
valla cok bunaldim liseden batuhan abi
reis nezaman gelsen derslerden ve sınavlardan şikayet ediyorsun. nebileyim olmayacak heralde. bence bırak okulu. sonucta ülkeye ara elamanlarda lazım hem huzura ermiş olursunEditledim resmi direk linki koymuşum,kafa kalmadı valla derslerden :asd22:
reis nezaman gelsen derslerden ve sınavlardan şikayet ediyorsun. nebileyim olmayacak heralde. bence bırak okulu. sonucta ülkeye ara elamanlarda lazım hem huzura ermiş olursun
Sen yinede sakin ol
Transfer dönemi yakin
Şunu söylemesen artık ? Transfer döneminin ne özelliği var yaz dönemi değil ki bu ayrıca yönetim cacık.
Sakin ol
Bu şekilde devam edersen sohbetimiz olmaz,sakinim zaten.Sakin ol deyip durmasan biraz ciddi olsan.
Bu şekilde devam edersen sohbetimiz olmaz,sakinim zaten.Sakin ol deyip durmasan biraz ciddi olsan.
naber batuş