- 12 Haziran 2015
- 36.158
- 31.841
- 2.693
ben ozur dılerım ıyı forumlar
Gönül ister bunlar hiç yaşanmamış olsaydı ama oldu bir kere,en sevmediğim şey birini kırmak saygısızlık yapmak cidden üzgünüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ozur dılerım ıyı forumlar
Gönül ister bunlar hiç yaşanmamış olsaydı ama oldu bir kere,en sevmediğim şey birini kırmak saygısızlık yapmak cidden üzgünüm.
olur böyle şeyler ümit boşver renkdaş.bu arada kiev maçı için çok sevinsemde aklıma sen geldin üzülmen benide üzer biliyorsun. sonucta senınle bi mazimiz varGönül ister bunlar hiç yaşanmamış olsaydı ama oldu bir kere,en sevmediğim şey birini kırmak saygısızlık yapmak cidden üzgünüm.
Olsun büyük arkadaşlıklar kavgayla başlarmış. Her işte bir hayır vardır kırılmadım iyi forumlar
Bende bir özür bekliyorum
Bu olay aslında senin yüzünden çıktı ilk sen attın ortaya ama mühim değil dargınlık kırgınlık varsa özür dilemekten gücenmem.Özür dilerim iyi forumlar.
olur böyle şeyler ümit boşver renkdaş.bu arada kiev maçı için çok sevinsemde aklıma sen geldin üzülmen benide üzer biliyorsun. sonucta senınle bi mazimiz var
hyrSana bir sorum var musadenle . Belki baska merak edenler de vardir diye ozel mesaj yerine buradan sormak istiyorum
Son yıllarda gördüğüm en etkili cevaplardandı doğrusu
takılıyorum renkdaş. tehlıkelı soruysa özelden sor. sarper bu aralar açığımı arıyorTamam saygi duyuyorum
Yahu hayir , ben size gore bu forumda yeniyim , sana sormamin sebebi hemen her matrak muhabbetin icinde olmus olman... Bir turlu cozemedigim bir konu var , bu aksam da hortladi , bu ismi umit catar olmayan birine umit muamelesi yapilmasi ,sergen zeren kisisi , zeki ozturk muydu o , yeni uye olanlar , aydin aslan ..
bu mevzu nedir ? benim anladigim su , eskiden buraya uye olup da o veya bu sebepten ceza alanlar , baska fake isimlerle buraya yeniden uye oluyorlar ve kisiler de yazim sekillerinden eski nicklerini mi ortaya cikarmaya calisiyorlar
yani gercekte sergen zeren diye biri yok da baska birisinin fake ismi mi ? ya da baska biri degil de kendi ismi yerine fake isim mi kullaniyor ?
bu konuyu bayadir merak ediyorum acikcasi
bak şimdi forumun aşşağı yukarı 20.000 üyesi var. bu sayının yarısı sergenin 2008den beri kullandığı feyk hesaplar olduğu tahmin ediliyor. aslında tahminde öte özellikle transfer dönemleri forumda masum gs lileri trollemek için kendi kendine geliştirmiş olduğu bir proje. büyük ihtimalle uzun soluklu bi sosyal deney.Yahu hayir , ben size gore bu forumda yeniyim , sana sormamin sebebi hemen her matrak muhabbetin icinde olmus olman... Bir turlu cozemedigim bir konu var , bu aksam da hortladi , bu ismi umit catar olmayan birine umit muamelesi yapilmasi ,sergen zeren kisisi , zeki ozturk muydu o , yeni uye olanlar , aydin aslan ..
bu mevzu nedir ? benim anladigim su , eskiden buraya uye olup da o veya bu sebepten ceza alanlar , baska fake isimlerle buraya yeniden uye oluyorlar ve kisiler de yazim sekillerinden eski nicklerini mi ortaya cikarmaya calisiyorlar
yani gercekte sergen zeren diye biri yok da baska birisinin fake ismi mi ? ya da baska biri degil de kendi ismi yerine fake isim mi kullaniyor ?
bu konuyu bayadir merak ediyorum acikcasi