Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönül ister bunlar hiç yaşanmamış olsaydı ama oldu bir kere,en sevmediğim şey birini kırmak saygısızlık yapmak cidden üzgünüm.
olur böyle şeyler ümit boşver renkdaş.bu arada kiev maçı için çok sevinsemde aklıma sen geldin üzülmen benide üzer biliyorsun. sonucta senınle bi mazimiz var

seninki-ka%C3%A7-santim.jpg

Yahu hayir , ben size gore bu forumda yeniyim , sana sormamin sebebi hemen her matrak muhabbetin icinde olmus olman... Bir turlu cozemedigim bir konu var , bu aksam da hortladi , bu ismi umit catar olmayan birine umit muamelesi yapilmasi ,sergen zeren kisisi , zeki ozturk muydu o , yeni uye olanlar , aydin aslan ..

bu mevzu nedir ? benim anladigim su , eskiden buraya uye olup da o veya bu sebepten ceza alanlar , baska fake isimlerle buraya yeniden uye oluyorlar ve kisiler de yazim sekillerinden eski nicklerini mi ortaya cikarmaya calisiyorlar

yani gercekte sergen zeren diye biri yok da baska birisinin fake ismi mi ? ya da baska biri degil de kendi ismi yerine fake isim mi kullaniyor ?

bu konuyu bayadir merak ediyorum acikcasi

Yahu hayir , ben size gore bu forumda yeniyim , sana sormamin sebebi hemen her matrak muhabbetin icinde olmus olman... Bir turlu cozemedigim bir konu var , bu aksam da hortladi , bu ismi umit catar olmayan birine umit muamelesi yapilmasi ,sergen zeren kisisi , zeki ozturk muydu o , yeni uye olanlar , aydin aslan ..

bu mevzu nedir ? benim anladigim su , eskiden buraya uye olup da o veya bu sebepten ceza alanlar , baska fake isimlerle buraya yeniden uye oluyorlar ve kisiler de yazim sekillerinden eski nicklerini mi ortaya cikarmaya calisiyorlar

yani gercekte sergen zeren diye biri yok da baska birisinin fake ismi mi ? ya da baska biri degil de kendi ismi yerine fake isim mi kullaniyor ?

Bence sadece takılmak,eğlenmek için yapıyor zevk alıyor bence.

bak şimdi forumun aşşağı yukarı 20.000 üyesi var. bu sayının yarısı sergenin 2008den beri kullandığı feyk hesaplar olduğu tahmin ediliyor. aslında tahminde öte özellikle transfer dönemleri forumda masum gs lileri trollemek için kendi kendine geliştirmiş olduğu bir proje. büyük ihtimalle uzun soluklu bi sosyal deney.

ümüt ise bjk lı değişik bi troll. sergen kadar olmasada onunda hatrı sayılır bir feyk kitlesi var.

aydın ise bu isimlere baş kaldıran bi isyankardı. ümiti indirdi fakat forum üyeliğini zirvede noktalamak istedi şimdiler sanırım sosyal medyanın farklı kollarında gerilla taktiği ile bu tip trollere karşı mücadelesini tek başına sürdürüyor.

kısaca 20.000nın yarısı sergen kalan sayının yarısı da ümit geriye normal online olanlardan sen ben arda sadi vs bi kaç admir kalıyor. tüm hikaye bu.

tüm olayın heyecanınınet bi şekilde yaşayarak anlamak istersen şu başlığın 119. mesajından itibaren okumaya başla. ancak önce bi kahve al. okuyacaklarını daha evvel tecrübe edinmemissindir büyük ihtimal. ii frmlar

ümit çatar

Osman bu konuyu emrahla bir konusalim , o da yanindakilerle bir degerlendirir , bu ise bir son vermek lazim .. Kimle konustugumuzu bilmeden mi yaziyoruz mesajlarimizin yarisini

her aksam suni kavgalar ,alayci tavirlar , kim oldugu bilinmeyen bot kivaminda kisiler ... tamam osman ile sinan ile dalga gecilir , onlar da gecer , adresleri bellidir , ama kimligi belirsiz kisilerin keyfi olacak diye ulkenin en buyuk klubunun en fazla uye sayili forumu inandiriciligi sorgulanir

tonla katki verebilecek insan bu sebeplerden girmiyor uye olmuyordur eminim ... bakiyorum bir tane bilemedin iki tane kongre uyesi var burada , ua forumu da boyleydi

yani simdi su mu sonuc ? adminler dahil aslinda kimin kim oldugunu filan bilmiyor mu diyorsun ? tahmin edebilir , ama bilmek baska bir sey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt